Всички дълго ще говорят за това, което стана в Стара

...
Всички дълго ще говорят за това, което стана в Стара
Коментари Харесай

Всички дълго ще говорят за това, което стана в Стара Загора СНИМКИ

Всички дълго ще приказват за това, което стана в Стара Загора. Катя и Здравко от най-обичания български дует – „ Ритон ”, оставиха без мирис многохилядната аудитория в Града на липите.

Двамата имаха доста прочувствен концерт в Града на липите, от който насмалко да не могат да си тръгнат.
-->
Повече от два часа звездното семейство караше публиката в напълно реновирания Летен спектакъл в града да кипи от страст със златните си шлагери и чисто новите песни, които към този момент жънат доста позитивни реакции. Това обаче, очевидно се оказа незадоволително за публиката, която искаше още и още да ги гледа и слуша, викайки ги на бис даже и след края на концерта, написа БЛИЦ.



" Браво!!! 45 години на сцената, за образец! ", " Бяхте прелестни! Благодаря за невероятното прекарване!!! ", гласят единствено дребна част от мненията във фейсбук профила на " Ритон ".

От своя страна Катя и Здравко отвърнаха с неповторим колаж след концерта, който качиха в мрежата, събрал най-емоционалните моменти и безредици от срещата им със старозагорската аудитория.

Обичаните от генерации българи дует " Ритон " стъпиха за първи път във към този момент ремонтирания Летен спектакъл в Стара Загора и признаха, че доста се вълнуват да го видят приключен!

Следващата среща с публиката, която ще създадат " Ритон ", като част от националното си турне, е на 4 октомври в Спортната зала на Свиленград, където двамата ще пеят точно на празника на града. А по-късно ги чака и многочислената аудитория в Летния спектакъл на Габрово, където на 12 октомври Катя и Здравко сигурно ще основат същински музикален празник в Града на хумора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР