Всички често чуваме какви са жените. По-лошото е, че обобщенията

...
Всички често чуваме какви са жените. По-лошото е, че обобщенията
Коментари Харесай

12 мита за жените, които е крайно време да развенчаем

Всички постоянно чуваме какви са дамите. По-лошото е, че обобщенията постоянно идват от мъжете.

Не е нужно да си феминист, с цел да развенчаеш някои от най-преекспонираните и безусловно погрешни легенди. Ето ги и тях ;)

1. Само дамите клюкарстват. Истина е, че множеството дами обичат клюките. Но дано бъдем откровени. Мъжете не остават по-назад. Все по-често се срещат и мъже-клюкари, те разискват не по-малко близките, само че за разлика от нас, рядко си го признават.

2. Ако дамата е в неприятно въодушевление, значи е в цикъл. А може би просто си я ядосал и на това се дължи неприятното ѝ въодушевление. Не е ли допустимо? ;)  

3. Жените имат по-малко потребност от секс от мъжете. Това, че не получават ерекция по няколко пъти дневно, не значи, че на дамите не им се прави секс.

4. Жените изневеряват по-малко от мъжете. Няма такава статистика, зависи от индивида, правилата му и събитията.

5. За дамите изневярата значи повече, в сравнение с за мъжете – още веднъж няма такава статистика, зависи от индивида. Да, дамите са по-емоционални, само че това напълно не значи, че влагат страстите си в изневярата.

6. Мястото на дамите е в кухнята...и в спалнята, и в офиса, и в киното, и в хола и където се сетите ;)

7. Мисията на дамата е да ражда деца. Отново зависи от дамата. Има дами, които в действителност считат детето за своя задача, а други избират да оставят творчество, стих, архитектурна сграда, научно изобретение или просто хора, които са се чувствали обичани:)

8. Жените имат проблем с ориентацията. Някои дами в действителност имат, тъкмо както и някои мъже.

9. Жените не са издържливи. Истината е, че дамите устоят на болежка доста повече от мъжете. При това без даже да се оплачат.  

10. Жените обичат да пазарят – за едни извършването на покупки е същинско наслаждение, отмора и даже забавление. Други обаче ненавиждат извършването на покупки повече от всичко. Точно както и мъжете, нали ;)

11. Само грозните и неуверени дами се гримират. Има дами, които обичат грима и други, които не са почитатели. Има дами, които се гримират, с цел да са по-уверени в себе си, други – тъй като това ги успокоява, трети – имат гений и го употребяват ;)

12. Жените са неприятни водачи. Статистиката демонстрира, че огромните произшествия, с жертви и потърпевши по-често са дело на мъжете. Жените са по-внимателни, от време на време бавни или разсеяни, само че не избиват комплексите си на пътя ;)

И още женски истории:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР