Всекса много неща са важни, а сред тях е местоположението.

...
Всекса много неща са важни, а сред тях е местоположението.
Коментари Харесай

Секс на публично място? Ето предимствата и рисковете

Всекса доста неща са значими, а измежду тях е местоположението. Поради тази причина концепцията за секс на обществено място е нещо, което притегля мнозина, защото рискът да бъдат хванати да вършат нещо неразрешено покачва либидото и адреналина.

Въпреки това, колкото и вълнуващо да е, би трябвало да сте наясно, че крие и своите опасности. Дори да намерите място, което не е доста очевидно, постоянно има опция някой да ви види.

Има двойки, които не живеят дружно, а със фамилиите си или други хора. За тях сексът на обществено място е един от разновидностите за среща. От друга страна има и такива, които се стремят да излязат от рутината.

Въпреки че е малко рисковано, истината е, че сексът на публични места е култ на мнозина.

Ето и кои са част от преимуществата на обществения секс:
Различно прекарване
Ако страхът от това да бъдете хванати не ви стресира и се оставите на момента, би трябвало да знаете, че сексът на обществено място може да провокира доста по-различно неспокойствие от нормалното.

Наистина чувството да бъдеш забелязан или заловен в деяние, което се смята за неразрешено, задейства реакция в тялото, която покачва адреналина и пулса.
Сближаване на двойката
Правенето на нещо неразрешено, рисково и вълнуващо дружно значи, че двамата стават съучастници. Всъщност вие сте тъкмо такива в това ново прекарване и се нуждаете от доверието на другия, с цел да го осъществите.
Поради тази причина измежду преимуществата на обществения секс би трябвало да се включи и фактът, че може да ускори възприятието за
Прекъсване на рутината
Това е доста значимо за двойки, чиито полов живот е обиден от еднообразност. По този метод правенето на секс на обществено място може да се преглежда като ново премеждие и метод за изпробване за по-удовлетворяващи полови връзки.
Усещането за правенето на нещо “лошо “ дружно може да съживи половия ви живот. По същия метод промяната на мястото (тъй като нормално се прави в леглото) също е тласък и полова фикция, която дава на двойката по-голямо неспокойствие.
Вече видяхме по какъв начин тази полова процедура оказва помощ за обновяване на пристрастеността при двойки, притиснати от рутината, и им дава по-високо равнище на възбуденост.

Все отново си коства да се упоменат рисковете, които идват с това да бъдете хванати на мястото на престъплението.
Закони
Със сигурност ще си помислите, че сексът на обществено място е строго неразрешен и че е незаконен. Това обаче зависи от законите на всяка страна. Сексът на публични места може да бъде строго неразрешен и да носи високи наказания. Затова е най-добре да сте осведомени.
Поверителност
Двойка, която прави секс на публично място, евентуално си мисли, че най-вече някой да ги хване на мястото на престъплението, Всъщност, като цяло, това е рискът, който покачва адреналина и възбудата.

Все отново би трябвало да се означи, че е доста допустимо някой да ги види, само че вместо да им каже нещо или да ги подмине, да снима видеоклип. Може би по-късно тяхното "бунтарско премеждие " като двойка ще се появява в интернет и обществените мрежи и това ще се трансформира в призрачен сън и за двамата.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР