Всеки зодиакален знак има предпочитания къде да прекарва свободното си

...
Всеки зодиакален знак има предпочитания къде да прекарва свободното си
Коментари Харесай

Къде може да срещнете сродната си душа според зодията

Всеки зодиакален знак има желания къде да прекарва свободното си време.

Огнените знаци
В зодиака огнените знаци са Овен, Лъв и Стрелец. Представителите на тези зодии са енергични, отзивчиви и елементарно основават обществени контакти. Тъй като обичат динамичността, спорта, имат огромни шансове да намерят своята сродна душа по време на пътешестване или в залата за фитнес.
Характерно за огнените знаци е, че обичат да се конкурират, не обичат да са губещата страна. Винаги работят импулсивно и демонстрират тази своя линия тук-там, в които се усещат като в свои води.
Ето за какво, уважаеми представители на Овен, Лъв и Стрелец, в случай че към момента не сте разкрили сродната си душа, пътувайте на воля или по-често посещавайте спортната зала.

Земни знаци
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, то вие сте чувствителни, постоянни и практични персони. Повечето от вас са намерили своето занимание. Имате огромен късмет да срещнете сродната си душа точно около вашето занимание.
Ето за какво не се бавете и се запишете на курс обвързван с заниманието ви (например в случай че пристрастеността ви е кулинарията, фотографията и др.) или по-често му се отдавайте. Тъй като вие сте доста обществени, може да намерите салдото присъединявайки се към групи занимаващи се с просвета, пътешестване, кулинария и други.
Трябва да търсите сродната си душа тук-там, на които всичките ви сетива усещат позитивната сила.

Въздушни знаци
Родените под знака на Близнаци, Везни или Водолей са интелигентни, метафизичен и аналитично настроени. Ако сте представител на някой от тези зодиакални знаци, вашето внимание ще бъде привлечено от забавна персона, с която диалозите да бъдат вълнуващи, някой, който да не стопира да ви въодушевява. Къде имате по-големи шансове да срещнете вашата сродна душа?
Тъй като вие обичате да се развивате интелектуално и мозъкът ви би трябвало да е непрекъснато ангажиран с някакви забавни мисли, постоянно се отбивате в книжарници, библиотеки.
Там както и на разнообразни курсове, семинари, спектакъл, концерт, имате късмет да срещнете сродната си душа. Избягвайте местата с посредствени хора.

Водни знаци
Вие притежавате мощна вътрешен глас и креативен дух, в случай че сте родени под знака на Рак, Риби или Скорпион. Вашата сродна душа ще притегли вниманието към себе си с уважението към изкуството.
Може да я срещнете на курс по танци, в музей, спектакъл, опера. Тъй като ви би трябвало време да се свърже с някой прочувствено, то заобикалящата ви среда е не по-малко значима. Тя би трябвало да стимулира, въодушевява, да основава чувство за хубост.
Вашата сродна душа би трябвало да споделя с вас същите ползи, да разговаряте на вълнуващи за вас тематики, тъй като положителният диалог ви прави щастливи.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР