Всеки знае много малки признаци, които хората често следват по

...
Всеки знае много малки признаци, които хората често следват по
Коментари Харесай

Скрити признаци: Защо носът ви сърби?

Всеки знае доста дребни признаци, които хората постоянно следват по табиет. Разпиляна сол – ще има свада, паднала вилица - чакайте посетител. Понякога, обаче, такива признаци на ориста не са толкоз еднопосочни, колкото ни се коства. Ето един от най-известните знаци от този тип.
Винаги се счита, че в случай че носът ви сърби, е значимо да обърнете внимание с коя ръка с коя ръка ще се почешете. Вляво - за празненство със мощни питиета, вдясно - за пердах. Според ясновидци, обаче, има и други тълкования на този жест. По принцип органът на обонянието е обвързван с шанса на човек. И дава повече препоръки на мощния пол. Например, оказва помощ да „ подушите “ жена, с която не би трябвало да стартирате сантиментална връзка.
 Лекари извадиха монета от носа на пациент, престояла там 50 години Лекари извадиха монета от носа на пациент, престояла там 50 години
Лекари от Москва съумяха да извадят от носа на пациент монета, която е престояла там повече от 50 години. Операцията е траяла час и...
По предписание мъжът е доста остроумен и се усеща умел манипулатор, който може да изпие всички сокове от тези, за които ще похарчи доста пари и сила, само че няма да успее с нея.
За дамите носът също оказва помощ да се разбере с кой от почитателите е по-добре да не се забърквате. Това се случва, в случай че сърби в наличието на обожател. Ако е просто по този начин, това може да предсказва вниманието на господата.
Жената ще се къпе във вниманието на мъжете, ще получава дарове, ще получава похвали. Но в случай че тя се срещне с избраника си, тогава, за жалост, той най-вероятно ще я измами. И дамата го усеща с носа си.
Можете да разберете какво ви чака в близкото бъдеще, в случай че обърнете внимание коя част от носа ви сърби. Ако са двете ноздри – е за приемане на дарове, за състезателен триумф и за пари. Ако, обаче, ръката протяга ръка единствено към лявата ноздра, резултатът е изцяло противопоставен.
 Защо мъжете имат по-големи носове Защо мъжете имат по-големи носове
Изследване на американски експерти разкрива, че другите телосложения и енергийни потребности на двата пола обуславят разликата в разме...
Това води до неуспехи във финансовите транзакции, до обостряне на хроничните болести.
Сърбежът по назалния мост демонстрира непосредствен ход. И в случай че желаете да се почешете под носа, евентуално би трябвало да отложите плануваната договорка за по-късно.
Чрез носа човек може да усети дали би трябвало да работи или не. Трябва ли да промени нещо в живота си или не. Дали финансовите проблеми и произшествия са ни под носа. Може би сега не си коства да инвестирате парите си някъде. Това е един тип предизвестие.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР