Всеки уважаващ себе си почитател на кулинарното изкуство е чувал

...
Всеки уважаващ себе си почитател на кулинарното изкуство е чувал
Коментари Харесай

Бързо предястие с репички на Жак Пепен, което ще очарова гостите ви

Всеки уважаващ себе си обожател на кулинарното изкуство е чувал името на Жак Пепен. Той е родом от Франция, само че в този момент живее в Съединени американски щати. Започва да демонстрира интерес към готварството още като дребен, до момента в който се мотае в кухнята на родителите си, които са ресторантьори.

Едва 13-годишен към този момент стартира стаж в сходен ресторант, където впечатлява всички с кулинарните си умения. Славата му не престава да нараства. Бил е персонален готвач даже на Шарл дьо Гол. По-късно Жак Пепен стартира да се занимава с писане на готварски книги, които имат неправдоподобен триумф освен в Европа, само че и в Съединени американски щати.

Популяризира френската кухня, като в същото време постанова безчет свои предписания, станали обичани на доста семейства. Предаването му е оповестено за най-хубавото кулинарно шоу на 1997 и 1999 г.

 Жак Пепен

Та същият този Жак Пепен, чието предписание е Готвенето би трябвало да е развлечение, а ние също го поддържаме на 100%, има някои невероятни кулинарни хрумвания, които могат да звучат прекомерно просто, само че в същото време са задоволително изтънчени, с цел да могат да впечатлят даже и най-претенциозните Ви посетители. А най-хубавото е, че са в действителност извънредно лесни за подготвяне и не изискват съвсем никакво време.

Типичен образец за такава рецепта е тази с печените филийки и репички, които можете постоянно да поднесете, в случай че Ви дойдат изненадващи посетители, на които въпреки всичко с изключение на пиво е добре да предложите и нещо за ястие. Ето каква е тайната на Жак Пепен:

Бързо предястие от филийки с репички

Необходими артикули: 1 франзела, към 80 мг, обезсолено масло, 1 връзка репички, 2 щипки морска сол

 репички

Начин на подготвяне: Франзелата се нарязва на филии с дебелина от към 1 см. Всяка филия с намазва щедро с масло, а репичките се нарязват на тънки резенчета. За тази цел е най-добре да употребявате белачка за зеленчуци, изключително в случай че разполагате с такава, която има вълнообразна форма.

Репичките се подреждат върху маслото, тъй че да се застъпват, поръсват се с малко морска сол и по този метод към този момент разполагате с идеално предястие, което сте приготвили единствено за няколко минути. А и значимото е, че подхожда на съвсем всевъзможни напитки.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР