Всеки собственик на куче има случаи в своята практика, при

...
Всеки собственик на куче има случаи в своята практика, при
Коментари Харесай

Кучетата надушват лошите хора

Всеки притежател на куче има случаи в своята процедура , при които домашният му любим без забележима причина лае по различен човек. Обяснението, съгласно английски медии, е, че тази реакция на четириногите е резултат от това, че те могат да надушат неприятните хора .

Хората рядко се замислят за разликите сред тях и кучетата . Докато хората имат единствено към шест милиона рецептори за аромати , нашите четирикраки домашни любимци имат към 300 милиона. Така че част от сетивата им за миризма са 40 пъти по-силни от тези на хората.
 куче лае ThinkStock/Getty Images

Доказано е, че кучетата могат да почувстват тънки промени в химичния баланс на човешкото тяло през носа си. По същия метод те могат да предизвестяват за развиването на рака, измененията в кръвната захар и да усещат промени в настроението.

По този метод най-хубавият другар на индивида също познава неприятните човеци измежду положителните . Когато сме в несъмнено прочувствено положение - благополучие, яд и горест - кучето подушва химикалите, до чието обособяване води активността на нашите мозъци, и разпознават особеностите, които са невидими за човешкото око.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР