Всеки се страхува от смъртта, тъй като досега никой не

...
Всеки се страхува от смъртта, тъй като досега никой не
Коментари Харесай

Живот след смъртта: Умря, върна се и разказа какво е отвъд

Всеки се опасява от гибелта, защото до момента никой не се е върнал от оня свят, с цел да каже какво е там! Никой - с изключение на Тина Хайнс, която умира за 27 минути, само че незабавно, откакто отваря очи, споделя удивителни неща за живота оттатък.  

Тина е майка на четири деца от щата Аризона, която ненадейно получава инфаркт на алеята пред дома си пред очите на брачна половинка си Брайън през февруари 2018 година. Мъжът оказва първа помощ на жена си, само че Тина е посиняла и безжизнена, когато идва колата за спешна помощ. Парамедиците обаче не се отхвърлят и откарват Тина в болница, написа Телеграф.

Лекарите в интензивното шест пъти се пробват да върнат дамата към живота с шокове на дефибрилатор, само че Тина прекарва 27 минути без сърдечен темп. Най-накрая реанимационните им дейности дават стремежи резултат и тя ненадейно отваря очи. 

Докато към момента е интубирана, Тина подсказва на околните си, че желае е лист хартия и химикал. Почеркът й е мъчно разбираем, само че фамилията съумява да дешифрира мистериозния надпис: “Истинско е! ”. 

Близките й описаха, че Тина отговаряла на въпросите им с кимване, до момента в който очите и били затворени. Изведнъж дребната й щерка я попитала има ли парадайс и тя отвърнала позитивно. Съпругът Брайън пък изясни, че лекарите са го предизвестили, че Тина най-вероятно в никакъв случай няма да може да приказва. “Но тя не спираше да споделя, разкри всичко за живота след гибелта ”, сподели Брайън за Christian Broadcasting Network. 

Тина твърди, че се е срещнала лице в лице с Исус Христос, който я посрещнал с отворени ръце. Тя разказва още най-яркият и хубав жълт цвят и чувството за мир, което я е превзело. 

Само четири дни след сърдечния удар Тина е изписана от болничното заведение и към този момент не се бои от гибелта. Тя е непоклатима във вярата си, че нещо ни чака след този живот, който сигурно е нещо по-добро от алтернативата на безконечното нищо.  

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР