Всеки родител, който иска да приготви балансирана храна за децата

...
Всеки родител, който иска да приготви балансирана храна за децата
Коментари Харесай

Безплатна е-книга учи родителите как да сготвят балансирано за децата си

Всеки родител, който желае да подготви уравновесена храна за децата си, може да изтегли гратис цифрова книга с тествани предписания на други родители. Инициативата на " Нестле за по-здрави деца " за основаването на българската кулинарна книга за детско уравновесено хранене е пресяла 51 предписания след предоставени ѝ над 450 от български фенове кулинари

Част от самодейността на компанията са и основателят на микро пекарна и занаятчийски сладолед Савина Николова и кулинарните блогъри Теодора Титова, Венета Романски и Никол Кунева, чиито предписания намират място в книгата, която може да бъде от всеки през уеб страницата на компанията:

Предпочетените предписания са селектирани от специалисти-нутриционисти на база съставки, количество и метод на подготвяне, както и използването на правилата на " Порция Баланс " за правене на питателно и разнообразно детско меню.

" За мен е чест да съм част от самодейността на " Нестле ", тъй като тя адресира значим за мен въпрос, а точно развъждането на по-здрави деца, които наред с дейния метод на живот и уравновесеното хранене, основават отношение към вкусната храна. Силно имам вяра, че храненето е в основата на това всяко едно дете да пораства крепко и щастливо и тази акция е инструмента, необходим на всеки родител да реализира тази задача ", разяснява кулинарът Теодора Титова.

Включените предписания за разнообразно и уравновесено хранене са основани на приема на нужните за децата хранителни субстанции.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР