Всеки проблем със сърцето е сериозен и не бива да

...
Всеки проблем със сърцето е сериозен и не бива да
Коментари Харесай

Симптомите, които издават проблеми със сърцето

Всеки проблем със сърцето е сериозен и не трябва да го подценяваме. Когато сърдечният мускул не действа обикновено, притокът на О2 към него понижава и част от клетките му умират.
Всеки от нас има друг предел на болката и надлежно признаците на сърдечни проблеми могат да се демонстрират с друга активност.
При някои пациенти е вероятен дискомфорт в гърдите. Ако той е съпроводен от чувство за парене в гърдите, това е един от признаците на инфаркт.
При други недоволството е за напън или тежест в гърдите. Но във всеки случай дискомфортът в гърдите не минава и по-късно се популяризира в други елементи на тялото - шията, челюстта, стомаха,
ръцете (едната или двете).
 Кардиолог поучава какво да вършим, в случай че сме заболели от COVID-19 Кардиолог поучава какво да вършим, в случай че сме заболели от COVID-19
Част от усложненията  от COVID-19 остават доживот. Ако стартират хората да се лекуват незабавно, имат късмет да се оправят, само че оставят...
Ако при вас са налични някои от тези признаци, би трябвало неотложно да посетите доктор, написа.
Други признаци на инфаркт включват гадене. Може да почувствате замаяност или задух; някои хора страдат от ненадейно всепоглъщащо възприятие на безпокойствие, сходно на паническа офанзива.
Симптоматиката може да засегне и белите дробове и да се изрази в кашлица и хрипове.
Симптомите на сърдечен удар могат да продължат няколко дни или да се появят ненадейно и ненадейно. Но никога не би трябвало да ги пренебрегвате. Не отлагайте визитата при доктор!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР