Всеки по различен начин показва чувствата си. Някои са по-праволинейни,

...
Всеки по различен начин показва чувствата си. Някои са по-праволинейни,
Коментари Харесай

Как да разберете дали някой ви е харесал според неговия зодиакален знак?

 1

Всеки по друг метод демонстрира възприятията си. Някои са по-праволинейни, даже и с непознати. Други би трябвало да се почувстват по-комфортно с цел да изразят своите страсти. А  това в известна степен се  дефинира и  от нашите зодиакални знаци.

Когато срещнете нов човек и сте го харесали, поражда само  единствено един въпрос: дали той  чувства  същото? Ето няколко инструкции с цел да се опитате да разберете:

Овен: нормално невъздържан и припрян Овенът ще направи изключение за вас. За него вие сте зона на комфорт, човек, с който изпитва възприятие за мир и успокоение.

Телец: те  постоянно се радват да бъдат вас и демонстрират това на процедура. Те са бързо  реагират на известието, или тичат през тълпата, с цел да ви прегърнат. Телец  е голямо кълбо от сила, която е подготвен да подари на някой, който му харесва.

Близнаци: енергични, само че хитри. С тях в никакъв случай не е скучно, тъй като те постоянно ще ви накарат да се засмеете, изключително когато се чувствате зле.

Рак: предани и грижовни. Те постоянно ще ви демонстрират какъв брой доста означавате за тях.

Лъв: амбициозни и уверени, тъй че директно  показват възприятията си. Без въпроси или подозрения.

Дева: деликатни и надеждни. Те не са толкоз праволинейни  като Лъвовете, само че показват възприятията си посредством докосвания и страсти. Това са  доста наблюдателни и  ще ви оказват помощ да откриете в себе си нещо, за което не сте подозирали.

Везни: идеалисти, обичат спокойствието. Те са оптимисти и ще  ви помогнат  да виждате в себе си единствено положителното, и  ще виждат във вас само  най-хубавото, даже в случай че самите вие не го забелязвате.

Скорпион: буйни, те желаят да ви видят щастливи, и  като Близнаците вършат всичко по силите си, с цел да ви накарат да забравите за проблемите си.

Стрелец: самостоятелни, авантюристичен настроени. Те демонстрират обичта си посредством материални неща, без значение дали са закупени или  приготвени от тях самите, само че постоянно с  мисълта за вас. Те постоянно ще ви включват в приключенията си, тъй че душата ви няма да остарее.

Козирог: постоянно недоверчиви, по тази причина когато ви демонстрират своята преданост,  можете да сте сигурни че ви харесват. За тях са значими доверието и надеждността.

Водолей: интелигентни и естествени ласкатели. Те демонстрират обичта си  не посредством каузи, а с  думи. Те са подготвени да ласкаят слуха ви доста дълго време.

Риби: чувствени натури, само че доста предани. Чувствата им от време на време са сложни за схващане, само че в случай че те ви харесват, стават захласнати, непрекъснато мислят за вас. Ако се влюбят, се влюбват до ушите.

Още по тематиката:

Тези, които обичаме, и тези, които ненавиждаме – са нашите огледални облици

 

Човешките взаимоотношения – това е един от най-ефективните способи за придобиване на осъзнатост. Благодарение на огледалните взаимоотношения – всички връзки, без изключение – ние можем да влизаме в разширено състояние…

Цялата публикация

Знаете ли, че професионален астролог може съществено да промени вашия хороскоп?

 

Както е известно,  всеки човек има своя лична натална карта, самостоятелен хороскоп по рождение, в която към този момент е заложена избрана информация за живота му, гении,  характерности и достижения. Понякога се…

Цялата публикация

Вие избирате своите сътрудници и спътници в живота на едно от 7-те равнища

 

Индианските шамани настояват, че всеки човек избира своите сътрудници и спътници в живота на едно от общо 7 равнища: Най-примитивно равнище – оцеляване. Някой, с който можем да запазим съществуването…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР