Всеки път получавах уверение, че всеки момент ще имаме заседание.

...
Всеки път получавах уверение, че всеки момент ще имаме заседание.
Коментари Харесай

Възраждане с нов протест срещу зеления сертификат, другата седмица решават къде и кога

" Всеки път получавах увещание, че всеки миг ще имаме съвещание. Чухме сe в понеделник, с цел да ми каже във вторник по кое време ще има съвещание на работната група, само че позвъняване до през днешния ден няма ", съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов по въпроса с връзката му с проф. Радка Аргирова по отношение на съвещанията на работната група за Коронавирус пандемията.

Той направи изявлението си в коридорите на Народното събрание, оповестяват от " Евроком ".

" Ние сме диалогични и толерантни, само че не и глупави. Разбираме, че желаят да протакат нещата във времето напред. Премиерът беше уверил, че до втори февруари ще има решение. Факт е, че за един месец нищо не се е случило ", добави той.

" Очевидно щом другата страна не желае диалог с нас, взехме решение да организираме митинг. Другата седмица ще вземем решение по кое време да бъде и къде да се състои, само че форматът му ще бъде по-различен. Нашите претенции остават - унищожаване на " зеления документ ", сподели още Костадинов.

" Поставяме едно само изискване, с цел да няма митинг. Ако в този момент се обади министър-председателят желаеме да чуем дата, на която пада зеления документ и то в границите на идващите 10 дни ", безапелационен беше той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР