Всеки път, когато включите вашия смарт телевизор, стартирате климатика през

...
Всеки път, когато включите вашия смарт телевизор, стартирате климатика през
Коментари Харесай

Защо да започнете пътуването си в програмирането с JAVA?

Всеки път, когато включите вашия смарт тв приемник, стартирате климатика през телефона си или стартирате ново приложение на мобилното си устройство, вие работите със програмен продукт написан на програмния език JAVA. JAVA е моторът, който стои зад безчет ежедневни технологии и софтуери, които вършат живота ни по-лесен. Но приложението на JAVA не се изчерпва до джаджите, които използваме в всекидневието си. Той се употребява за огромни платформи, като зарежда комплицирани системи в браншове като банковия, опазването на здравето и електронната търговия. Когато правите онлайн транзакция или когато учените проучват огромни масиви от данни, с цел да създадат революционни открития, JAVA е там, улеснявайки тези процеси със своята надеждна и сигурна рамка.

Какво би трябвало да знаете за JAVA?

JAVA е един от най-старите езици за програмиране, само че и е един от най-разпространените програмни езици за Back-end разработка. Благодарение на своята непоклатимост и повсеместност, той се употребява от софтуерни колоси като Гугъл, Netflix, Amazon, Twitter, Meta и Spotify.

JAVA е обектно-ориентиран език за програмиране, като неговият синтаксис е подобен с британския език, което прави неговото проучване доста по-лесно за начинаещи програмисти, защото програмния код е по-лесен за писане и компилиране. Освен това, JAVA е платформено самостоятелен, като мотото на езика е “Write Once, Run Anywhere ”, т.е. той може да бъде стартиран на Windows, MacOS или Linux без да би трябвало да бъде пренаписан кода.

Днес това е един от най-използваните езици за програмиране с една от най-големите общности от над 17 милиона програмисти.

Перспектива и реализация и водещи сфери за JAVA програмисти

Гигантите в софтуерния бранш, финансовия бранш, опазването на здравето и телекомуникациите са единствено част от областите, в които може да се развива един JAVA програмист. Освен това, JAVA е водещ и при създаването на облачни технологии, както и във все по-популярното направление Internet of Things.

Търсенето на JAVA програмисти е огромно и положителните рядко остават без работа. С този език се създават всевъзможни видове софтуери – игри, уеб приложения, мобилни приложения, финансови софтуери, офис софтуери и други. Изучаването на JAVA може да бъде мъчно, само че сигурно опциите, които може да даде са многочислени. Езикът има обещаващо бъдеще, защото се развива непрекъснато, както и непрекъснатото стартиране на принадлежности и новости за улеснение на неговото потребление.

Ние от имаме за цел да дадем опция на всеки окуражен и стимулиран човек, да направи първите си стъпки в най-динамичния бранш, в който опциите нямат таван. На 25 септември започва . Програмата на образование включва 5 образования и приключва с 3 месечен Bootcamp , в който курсистите ще могат да придобият на практика опит в действителна работна среда, под наблюдението на наставник. По време на Bootcamp-а курсистите ще работят в екипи по таскове и проблеми от действителна работна среда и ще са част от създаване на повсеместен план, като крайната цел е всеки приключил Junior програмата да има всички познания и на практика умения на един Junior JAVA Developer.

Присъствени курсове по програмиране в Advance Academy

Програмата е основана за начинаещи и хора без опит , за всички, които търсят преквалификация или желаят да дадат старт на кариерата си в най-бързоразвиващия се бранш. За всички, които търсят образования и курсове, които са на практика ориентирани и присъствени. За всички, които търсят смяна, само че не знаят от къде да стартират.

JAVA – мощен език за програмиране, който работи като мост сред хората и машините. Това е един от най-търсените програмни езици, предоставящ голям брой варианти за развиване. Професионалната стратегия по JAVA Development – равнище Junior обгръща всичко належащо, с цел да стартирате кариера в най-бързоразвиващия се бранш – ИТ.

За повече информация:

email: или на телефон: 0889990030
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР