Всеки от тримата лидери проявява характер, но в крайна сметка

...
Всеки от тримата лидери проявява характер, но в крайна сметка
Коментари Харесай

Александър Сиди: Сидеров и Симеонов са големи хора, да се разберат помежду си

Всеки от тримата водачи демонстрира темперамент, само че в последна сметка ние по този начин си работим. През последната година показахме, че макар медийните спорове, проблемите се вземат решение. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия депутатът от Вътрешна македонска революционна организация и Обединените патриоти (ВМРО) Александър Сиди.

Сидеров и Симеонов са огромни хора и могат да се схванат между тях, аз обаче не считам, че този спор трябваше да мине през медиите, съобщи Сиди.

Не би трябвало един непознат патриарх да не се държи на равнището на своето достойнство и да прави сходни изявления, добави той във връзка назидателния звук на съветския патриарх Кирил по време на срещата му с президента Руемн Радев.

Депутатът разяснява и тематиката за жертвите на Холокоста в Македония. От години у нас се насажда виновност за депортираните евреи от територията на Македония, само че по това време те не са имали българско поданство, с цел да могат да бъдат избавени. Каквото е могла българската страна в тези условия, е съумяла да свърши, акцентира Александър Сиди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР