Всеки от нас е виждал най-различни снимки от местата на

...
Всеки от нас е виждал най-различни снимки от местата на
Коментари Харесай

5 страшни снимки, заснети минути преди смъртта

Всеки от нас е виждал най-различни фотоси от местата на ужасни бедствия. В фрагментите, снимани броени мигове преди ужасна покруса обаче постоянно има нещо злокобно.

1. Скок в Ниагарския водопад

 Скок в Ниагарския водопад

Тази двойка пристигнала на Ниагарския водопад, с цел да се снима. Нищо не предвещавало неприятности, когато внезапно 20-годишното момиче в алено Аяно Токумасу се изкачило над парапета и скочило право във водопада. Двойката инцидентно уловила последните секунди от живота й.

2. Изригването на вулкана Сейнт Хелънс

 

Този младеж  Изригването-на-вулкана-Сейнт-Хелънс е вулканологът от Геоложката работа на Съединени американски щати Дейвид Александър Джонстън. През 1980 година той пристигнал във Вашингтон, с цел да види изригването на връх Сейнт Хелънс. „ Ванкувър! Ванкувър! Това е! “, било последното нещо, което споделил на фотографа, преди да бъде повален от взривната вълна.

3. Взривът в Ома

 Взривът в Ома

През 1998 година мъж с дете взема решение да се снима на улица в град Ома, Ирландия. Наблизо има алена кола, в която към този момент е сложена бомба. Експлозията убива 29 души. Мъжът с детето е съумял да оцелее, а фотографът е умрял на място.

4. Полет FAU 571

 Полет FAU 571

Последната фотография на пасажерите от уругвайския аероплан Fairchild FH-227D, който се разруши в Андите през 1972 година Заедно с личния състав на борда е имало 45 души. След злополуката оцеляли 33 души. ю

Спасителите обаче научили за местоположението им едвам след 72 дни. През това време някои от пасажерите починали от тежки пострадвания, някои от лавина. В последна сметка на надморска височина от 3600 метра единствено 16 души оцеляват и се завръщат вкъщи. Те живеели в необикновено тежки условия без източник на топлота, борейки се за живота си. Фори трябвало да ядат месото на мъртвите си приятели.

5. Покоряването на Еверест

 Еверест

На фотографията са алпинистите Джордж Малори и Санди Ървайн, които отиват на експедиция, само че в никакъв случай не се завръщат. Снимката е направена малко преди изкачването им на Еверест. Последно са видени на 8 юни 1924 година И до през днешния ден не се знае какво се е случило с тях и дали са стигнали до върха. По време на следствието са открити останките на Джордж Малори, само че тялото на Санди по този начин и не е намерено.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР