Всеки от кандидатите за БНБ има своите качества, ще вземем

...
Всеки от кандидатите за БНБ има своите качества, ще вземем
Коментари Харесай

Петър Чобанов: Вървим към удвояване на инфлацията

" Всеки от претендентите за Българска народна банка има своите качества, ще вземем своето решение през идната седмица, отношението на ръководещите към процедурата не е на равнище ". Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи и някогашен финансов министър Петър Чобанов пред Българска национална телевизия. " Грижата за най-уязвимите я няма, разслоението продължава, бедността се усилва ", сподели Чобанов.
Той добави, че от Движение за права и свободи биха подкрепили предложение за понижаване на акциза за горивата. " Вървим към удвояване на инфлацията все още, то може да се случи в границите на 2-3 месеца, в случай че продължи тази динамичност ", предвижда депутатът.

" При храните имаме проблем, обществените патронажи не могат да си извършват уговорките. Правителството да постави всичко належащо да разпознава хората в риск и да не разреши да има гладни. От самото начало сме поредни по тематиката " Украйна ". По някои тематики не би трябвало да се приказва доста, би трябвало да се работи, а когато не си специалист по тематиката, би трябвало да замълчиш ", съобщи Чобанов. Той чака в парламентите специалистите да дадат своето мнение и да се вземе решение дали да бъде подкрепена Украйна с оръжие.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР