Всеки обича да получава подаръци. Ако са изненада, още по-добре.

...
Всеки обича да получава подаръци. Ако са изненада, още по-добре.
Коментари Харесай

Подаръци, които всеки любител на изкуството ще хареса

Всеки обича да получава дарове. Ако са изненада, още по-добре. Но да се направи подарък на човек, който е по-артистичен, има по-различни възгледи към нормалните неща или пък обича да се зарови в собствен свят, в който да твори, може да се окаже напълно не лесна задача.

Творците могат да бъдат особени хора. На повърхността те са едни, само че надълбоко в себе си обичат усамотението, моментите, в които се отдават на своите планове – измислят ги, изживяват ги, трансформират, до момента в който намерят съвършенството.

А в случай че се постанова да се направи подарък навръх подобен човек? Дали е задача, която би отказала всеки запалянко? Всъщност не. Защото има доста арт дарове, които биха се харесали на всеки.

Модерни въодушевени от художествени творби калъфки за възглавници

Калъфка за възглавница може да е необикновен или непредвиден подарък, само че ще се хареса на всеки, който обича изкуството. В огромните онлайн магазини могат да се намерят модели, направени от коприна и памук, ръчно направени са и са превъзходен метод да се внесе творчество по необикновен метод в декора на дома. Подобен подарък би бил съвършен за другар, който няма повече място за картини на стените си или желае да добави нещо автентично към своите мебели.

Авангардни обеци, колие или пръстен

За тези, които обичат да носят изкуство като аксесоар, чифт изящни бижута – обеци, колие или пръстен, са моден метод да покажат своята артистична страна. Може да се намерят прелестни ръчно направени модели от полимерна глина, която по-късно се изпича и се шлайфа ръчно.

Картина за изобразяване по номера

е занимание, което може да се назова безусловно пристрастяващо. То е елементарно, занимателно, оказва помощ за разпределяне, предизвиква концентрацията, понижава напрежението, развива творчеството, подтиква мисленето. Всъщност това е занятие, което се харесва и на дребни, и на огромни и няма по какъв начин да не зарадва всеки арт фен.

В арт комплектите с Рисуване по номера се съдържат всички нужни аксесоари, с цел да се сътвори същинска картина – шедьовър.

Всеки комплект съдържа платно от канава, върху което има отпечатани номерирани браншове, комплект номерирани акрилни боички, четки с разнообразни размери, скоби за картината, скоби за стена, лак за отбрана на картината.

Как се рисува по номера

Всъщност това е доста елементарно. Самата картина съставлява дребни браншове, всеки от който е номериран и би трябвало да бъде обагрен в друг цвят. Има разнообразни стилове на изобразяване, някои избират да стартират с един цвят и да попълнят единствено него. Други стартират от по-малките към по – огромните браншове. Трети пък считат, че най-добре е да стартират от вътрешната страна на открито, с цел да не размажат боята.

Когато се оцветяват секторите е добре четката да се подсуши авансово, а боята не се разрежда, с цел да се получат по - наситени цветове.

Хубаво е кутийките с боички да се затварят, с цел да не изсъхнат. Освен това мястото, където се рисува би трябвало да е задоволително необятно, равно и добре осветено, с цел да бъде по – елементарно нанасянето на боята. В случай, че някой цвят е сбъркан, откакто изсъхне, се нанася верният цвят.

Важното е, че най-после резултатът ще бъде картина, нарисувана по необикновен метод, само че носеща несравним сексапил и неповторимо лъчение.

Книга на изкуствата

Днес в книжарниците и огромните онлайн магазини могат да се намерят доста книги за изкуство, по тази причина изборът няма да е елементарен. Надали има създател, който да не бъде обхванат от творбите и историята на известни художници като Такаши Мураками, Джоан Мичъл и други. Освен това сходна книга има още един плюс, множеството са със страхотни корици, което значи, че могат да се трансфорат в арт аксесоар за помощната масичка, да вземем за пример.

Уникално произведение от самостоятелен художник

Защо да не бъде подарена творба от млад и надарен и чужд създател на другар – създател. Това е превъзходен жест към идващите гении и метод да бъдат подкрепени. Има доста платформи, в които самостоятелни млади художници оферират своите творби, освен това на алегорични цени.

Комплект за направа на Диамантен гоблен

Последните години едно ново и настоящо занимание е направата на. Идва от източната част на земното кълбо и към този момент е известно в целия свят. Лепенето на дребните цветни диамантчета несъмнено понижава нервното напрежение, подтиква мисленето, концентрацията и даже координацията на придвижванията. Подходящо е както за възрастни, по този начин и за деца, които не обичат да шият с игла. Със сигурност е подарък, който би оценил човек, пристрастен по изкуството.

Крайният резултат прилича общоприетия гоблен, който се шие с игла и конец. Разликата е, че се лепи и в приключен тип е бляскав, изпъкнал и с по-съвременна визия. Има разнообразни по форма, величина и компликация модели. Обикновено се продават в цялостен комплект, хубава кутия и са страховит арт подарък.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР