Всеки наш поглед, обърнат към природата, е опит да се

...
Всеки наш поглед, обърнат към природата, е опит да се
Коментари Харесай

Да се докоснем до природата, за да заживеем отново в хармoния #FeelGoodActGood

Всеки наш взор, извърнат към природата, е опит да се докоснем до същинската си същина , закодирана в нашите корени. Неслучайно поетичната метафора избира за своята изразност тази най-здрава част на растенията, която показва неразривната ни връзка със земята и с безконечния кръговрат.

В моменти като днешната рецесия ние търсим точно необятно отворените и ласкави очи на природата, с цел да получим по този начин жадуваната естетика. Правили са го и други преди нас, а опитът им е въодушевяващ. Като френската компания – основател на следена дермокозметика въз основата на грижливо селектирани растителни съставки #true botanicalcare . Вече 55 години Klorane върви по своя път на рационално потребление на благосъстоянието на естествените екосистеми, трансформирайки го в козметика с душа.



Всяка история си има своето начало , а началото на носи аромата на полетата и долините на Югоизточна Франция, департамент Тарн. Божур, водна мента, коприва, лайка, латинка, лен, нар, овес, седра... Разбира се, вълшебството се случва след намесата на фармацевта визонер Пиер Фабр, който през 1966 година основава Лаборатории Клоран ( Laboratoires Klorane ). Първата линия от шампоани е стартирана с новаторска концепция за времето си: Шампоани с дейни растителни съставки. Философията на Лаборатории Klorane е основана точно върху пристрастеността към растенията и природата. Освен това тази философия е основала Фитоверигата, единствена в света верига за растително проучване, гарантираща високо равнище на качество, резултатност и сигурност.

В духа на традициите

е марка, ангажирана от десетилетия със отбраната и оценяването на смисъла на растителното завещание, което е неин натурален запас. От компанията сами отглеждат с доста обич главните съставки на продуктите си за коса, тяло, профилираните серии за бебета и грижа за очите. Растенията се берат ръчно и се преработват в духа на традициите, непокътнати по тези благословени от слънцето богати почви на Средиземноморието, измежду лъкатушещите меандри на река Тарн.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР