Всеки мрази големия, подут и твърд корем. Най-простият и най-добрият

...
Всеки мрази големия, подут и твърд корем. Най-простият и най-добрият
Коментари Харесай

Отървете се от подутия корем само за 60 секунди

Всеки ненавижда огромния, издут и корав стомах. Най-простият и най-хубавият метод да изгубите огромния стомах, е посредством тази вода.

Тази рецепта ще трансформира елементарната вода в мощно оръжие против корема. Тя също по този начин е доста потребна за цялостното ви здраве. Съдържа 0 калории и оказва помощ за храносмилането ви.

Тайната за плосък стомах е потреблението на тази вода за понижаване на тежестта. Факт е, че даже в случай че пиете 8 чаши вода дневно, към момента би трябвало да мислите за салдото на електролитите и задържането на вода. И макар че другите видове тела се разграничават от нужното за тях количество вода на ден, 8 чаши вода към момента са общоприетото предписание.

Основните съставки са краставица, лимон, джинджифил и мента – 100% здравословни и потребни за вас.

Съставки:

2 литра вода 1 краставица, обелена и фино нарязана 1 междинен лимон, фино нарязан 1 чаена лъжичка прясно настърган джинджифил 12 дребни листа мента

Вижте още: Чудната мощ на куркумата! Вижте по какъв начин може да ви помогне!

Получаване:

Смесете всички съставки и охладете за 10-12 часа.

Пийте заран на празен корем, а останалото количество – по малко през целия ден.

Ако публикацията ви е харесала, споделете я на приятелите си в обществените мрежи. Вероятно те също биха желали да схванат тайната за приготвянето на тази специфична вода.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР