Всеки може да се включи в събитието, като за посетителите

...
Всеки може да се включи в събитието, като за посетителите
Коментари Харесай

„ЛИНА” обявява Ден на отворените врати в новата си лаборатория в Central park Бургас

Всеки може да се включи в събитието, като за посетителите има изненада

Как протича работният развой в една от най-модерните медицински лаборатории в Европа, ръководена от изкуствен интелект? Вижте това персонално, като се включите в Деня на отворените порти в централата на „ ЛИНА ” на 28 юни (сряда) от 11:00 ч. до 13:00 ч. Лабораторията се намира в Central park, против плувен басейн „ Парк Арена ОЗК ” в ж.к. „ Славейков ”.

„ Каним всички наши пациенти и другари, с цел да им покажем пътя на тестът, както и да ги срещнем с лекарите, тъй като зад всеки резултат от „ ЛИНА ” стои доктор. С тази самодейност ще отбележим една година от откриването на новата ни централа, която издигна лабораторната диагностика на по-високо равнище ”, споделят от екипа.

Всеки може да се включи в Деня на отворените порти, като за посетителите има изненада.

Лабораторният комплекс на „ ЛИНА ” е неповторим както за страната, по този начин и за Европа. Неговият софтуерен капацитет е голям, защото с изключение на клиничната лаборатория, сплотява и лабораториите по: микробиология, вирусология, генетика, имунология, трансфузионна хематология, паразитология и клинична патология. Лабораторията е публично акредитирана от Министерство на здравеопазването база за специализация и образование на студенти по всички съществени лабораторни специалности.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР