Всеки може да подкрепи своя фаворит до 23:59 ч. на

...
Всеки може да подкрепи своя фаворит до 23:59 ч. на
Коментари Харесай

В 00:00 ч. тази нощ стартира гласуването за Личност на годината 2022


Всеки може да поддържа своя любимец до 23:59 ч. на 26 януари, способеното жури ще заседава напролет, когато ще се организира и тържествената гала по награждаването

Онлайн гласуването в седмото издание на „ Личност на годината ”, проведено от публицистичния екип на Флагман.бг,  стартира тази нощ в 00:00 ч. Номинации се одобряваха на публицистичната ни поща до 12 януари.

За неповторимата бронзова статуетка Флагман, творба на бургаския ваятел Огнян Петков, ще се борят осем почтени персони, които през предходната година се трансфораха в образец за подражателство. Техните номинации бяха издигнати от наши читатели, институции, НПО-та и инициативни комитети.

В онлайн анкетата, която след броени часове ще отключим за гласоподаване, имената на предложениете от Вас  личности са подредени в азбучен ред както следва:
 Георги и Станимир Георгиеви - Братята подвигнаха от руини на остарялото ѝ място църквата " Св. Рождество Богородично " в айтоското село Дрянковец (Цялата номинация )  Димитър Кандилов и Станислав Иванов - Героите избавиха живота на давеща се жена на варненския плаж при започване на октомври 2022 година (Цялата номинация )  Екатерина Джутева - Ръководителят на Дневния център за деца и младежи с увреждания, който е втори дом за още десетки нуждаещи се от грижа (Цялата номинация )  Костадин Милев - Хотелиерът подслони в дома си над 100 бежанци от Украйна при започване на войната и пригоди за над 1000 детския лагер „ Шипка “ (Цялата номинация )  Марияна Стефанова - Директорът, който трансформира ОУ „ Васил Априлов “ в решителен водач в просветата (Цялата номинация )  Стоян Копривленски - 28-годишният кикбоксьор е номиниран поради образеца, който дава на младите от родния му град Бургас (Цялата номинация )  Турхут Исмаил - Мюсюлманинът, който реставрира християнски църкви и подвига пилони за българския трибагреник (Цялата номинация )  Янчо Проданов - Покровителят на детска градина „ Синчец “ в Горно Езерово. От години оказва финансова поддръжка и дава безплатно база за ползване (Цялата номинация )
Вотът от гласуването на нашите читатели е с тежест 50 % при установяване на спечелилия в класацията „ Личност на годината 2022 “. Анкетата ще започва в уеб страницата Флагман в 00:00 часа на 17 януари и ще продължи до среднощ на 26 януари. Останалите 50 % ще се оформят от вота на способеното жури, в което са включени членове с неоспорим авторитет  - от разнообразни институции, сектори и организации. Журито ще бъде управлявано от ръководителя на Районната изборна комисия - в мандат Михаил Хаджиянев. Цялата процедура по организацията на събитието минава под патронажа на обласнтния шеф на Бургас проф.Мария Нейкова.

Официалната гала " Личност на годината 2022 " ще се организира за трети път навън, напролет на 2023 година След връчването на влиятелната премия Флагман.бг ще отпразнува и своя 12-и рожден ден с празненство за своите другари.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР