Всеки млад човек влязъл в икономиката я подпомага, а не

...
Всеки млад човек влязъл в икономиката я подпомага, а не
Коментари Харесай

Ева Майдел: Таксите за банкови транзакции ще бъдат десетократно по-ниски от 15 декември 2019 г.

Всеки младеж влезнал в стопанската система я подкрепя, а не назад. В България има огромен % функционално необразовани възпитаници. 15-годишни четата, считат и пишат мъчно. Хубаво е, че се работи за по-модерно обучение. Бизнесът към този момент усеща, че професионалното и дуалното обучение навлезе доста добре в просветителния развой. Добра стъпка е и нарастването на учителските заплати. Това съобщи пред кореспондент на Novini.bg евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел в Брюксел.

"Нека да не оказваме помощ единствено на нашите деца, а и на другите. Нека насърчаваме и учителите, които имат по-различен проект. Младите са деца на технологиите и ние би трябвало да се променяме ", сподели още тя.

"Европа е в съревнование със Съединени американски щати и Китай. Трябва да се стремим да сме най-хубави във всяка сфера и образованието не отстъпва на този принцип. Само дружно и обединени, може да създадем по този начин, че стопанската система да продължи да пораства. Само добре работещата стопанска система довежда до по-високи хонорари ", разкри Майдел.

"Не би трябвало да се фокусираме върху единствено един цех или компанията. Безработицата спада, а стопанската система пораства. България се развива добре, само че е време да поработим по политиките. Това е първа стъпка – по какъв начин да обединим политиките във всяка една сфера ", разяснява евродепутатът тематиката за автомобилната компания "Фолксваген ".

"Таксите за банкови транзакции ще бъдат десетократно по-ниски от 15 декември 2019 година. Моят екип ще работи за подпомагането на развиването на бизнеса и вложенията в по-иновативни планове ", приключи Ева Майдел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР