Всеки месец от годината започва с новолуние – събитие, когато

...
Всеки месец от годината започва с новолуние – събитие, когато
Коментари Харесай

Мощното Пълнолуние на 19.11.2021 г. ще отвори съдбоносен коридор! Ако сте БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ, ВОДОЛЕЙ отварят ви се ЗЛАТНИ възможности!

Всеки месец от годината стартира с новолуние – събитие, когато слънцето и луната се събират в едно и също съзвездие. Благодарение на този астрологичен феномен стартира противоположното преброяване на нов интервал във всяка област от живота, защото и двете светила в този случай дават огромен поток от сила за начало. Ето за какво, преди да започнете нещо ново, проверете лунния календар – нещата, които са получили подтик през първата половина на месеца, съвсем постоянно са обречени на триумф.

През ноември ще се случи едно от най-важните събития – кармичните възли се реалокират от знаците Близнаци-Стрелец към оста Телец-Скорпион, където ще стартира ноемврийският кулоар от затъмнения. Отбелязвам, че идващите две години, до октомври 2023 година, точно в тези два знака ще настъпят затъмнения. Следователно събитията от ноември 2021 година ще ви дадат намек за идните промени в живота.

Пълнолунието настава рано в петък, когато Слънцето в Скорпион образува съпротива на Луната в Телец. Пълнолунието е време на кулминационна точка и заричане за осъществяване на това, което е почнало при Новолуние. 

ОВЕН

Възможни са начинания, свързани с заеми, ипотеки и нов взор върху разпределението на финансите в фамилията. Новолунието може да донесе нов източник на приходи за колегата ви. Събития могат да зародят и когато се сблъскате със страховете, комплексите и настройките, които ви пречат да продължите напред.

ТЕЛЕЦ

Новолунието може да донесе нова връзка или сътрудникът ви може да стартира нов кръг в живота (нова работа, нов стил). Често сходни събития могат да доведат до подписване на значим контракт, трудов контракт или се обръщате към професионален съветник.

БЛИЗНАЦИ

Новолунието ще се отрази на професионалния ви живот и здраве: може да имате нов сътрудник, нови отговорности в работата или ще живеете в нов режим за себе си. Например, имате час при доктор или би трябвало да се заемете с диетата си по-сериозно.

РАК

Новолунието ще повлияе на връзките ви с децата ви или ще донесе нов план, ново занимание или любовен интерес. Могат да се случат и събития, които ще дадат занимателно и радостно събитие със фамилията. Например годеж, женитба, празнично празненство.

ЛЪВ

Новолунието ще се отрази на фамилните ви каузи и недвижими парцели. Например, може да имате нов дом, да стартира ремонт или да мислите за смяна на дома си за първи път. Освен това събитията могат да обиден родителите ви, заради което преразглеждате отношението си към фамилните полезности. Във всеки случай стартира нов стадий в връзките ви с околните.

ДЕВА

Новолунието ще повлияе на ежедневните ви контакти: ще се появят нови направления, нови познанства, а също по този начин можете да овладеете забавни умения (шофиране, проучване на непознат език). Най-вероятно бележникът ви ще се попълни с нови имена, а самите събития след новолуние ще ви създадат по-общителни. Също по този начин събитията могат да повлияят на връзките с родственици – отчуждение или, назад, доближаване.

ВЕЗНИ

Новолунието ще се отрази на финансовите ви каузи: може да имате нов източник на приходи или ще получите добра сума пари. Също по този начин събитията след новолуние могат да ви принудят да преразгледате отношението си към облагите заради увеличените разноски. Обикновено сходни събития ви принуждават да измененията отношението си към парите.

СКОРПИОН

Новолунието ще повлияе на вашия външен тип, жанр: ще желаете да извършите нова прическа или изцяло да измененията имиджа си. Може би ще почувствате, че стартира нова глава в живота ви (и в края на краищата през идващите 2 години кармичният възел ще бъде ситуиран във вашия знак), тъй че напълно умишлено можете да вършиме фрапантни промени в живота си. Често новолуние във вашия знак отваря нова глава в връзките ви със себе си и въпроси като „ какво желая “, „ къде да отида по-късно и с кого “ стават най-актуални.

СТРЕЛЕЦ

Новолунието ще повлияе на връзките ви с хора, които са надалеч от вас, или ще започнете нова връзка, която криете. Това постоянно се свързва с появяването на нова любовна връзка или с послание към медицински експерт (хирург, психотерапевт). Обикновено такова новолуние дава намек на какво да обърнете внимание и вашите секрети могат да станат забележими за другите.

КОЗИРОГ

Новолунието ще повлияе на появяването на нови другари, съидейници или ще влезете в някоя значима общественост. Също по този начин събитията на новолуние могат да се отнасят до връзките ви с другари: да вземем за пример в обкръжението може да се появи нов значим човек или ще имате предопределен разговор с другар. Също по този начин тази луна може да ви донесе нова фантазия, чието реализиране ще отнеме две години.

ВОДОЛЕЙ

Новолунието ще повлияе на кариерата ви: ще започнете нов стадий в работата си или може да имате нов водач. Също по този начин събитията с новолуние могат да ви донесат позиция, купа или някакъв нов статус. Често това се свързва с някаква световна житейска цел, към която се стремите, и се отнася до вашия персонален престиж в очите на другите хора.

РИБИ

Новолунието ще повлияе на вашето образование, пътешестване в чужбина и правни въпроси. Може би желаете да получите ново обучение или да отидете на красиво пътешестване. Събитията също могат да ви стимулират да продължите напред и вие се обръщате към треньор, преподавател, обучител или съветник. Често такива лунации носят шанс в набиране на известност.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР