Всеки, който е гледал порно филм, рано или късно си

...
Всеки, който е гледал порно филм, рано или късно си
Коментари Харесай

Неща от порно филмите, които не трябва да правите в реалния живот

Всеки, който е гледал порно филм, рано или късно си харесва нещо от даден филм, и си споделя „ това би трябвало да се опита “. Представяме ви четири известни дейности, които ги има в порно филмите, само че не се предлагат в действителният живот.

1.Да шамаросвате нечии гениталии

Да удряте, да биете или просто да шамаросате гениталиите на половинката е повече мъчително и неприятно от колкото възбуждащо. В порно филмите, постоянно се случва да се щипят гениталии, да се бият, да почервеняват и подуват, в действителността, на малко хора им се желае да получат такова прекарване. Другото, което е, че в филмите актьорите демонстрират какъв брой им е хубаво и какъв брой е възбуждащо, само че в действителният живот може и да не е по този начин. Лекото „ плясване “ по седалището, бедрата или някоя друга част от тялото, която не е сензитивна колкото гениталиите, може да ви разнообрази прекарването и да ви донесе наслаждение, по този начин, че в случай че сте решили да има шамаросване избягвайте репродуктивните органи.

2.Плюене

Не е доста прелестно да ти се изплюят в лицето. В порно, това се случва толко всекидневно, че все едно наподобява на здрависване, в действителността обаче, не е по този начин. Храчки, плюнки, слюнкоизливания, които са просто за оскърбление не се избира в множеството полови случки. Ако плюенето се употребява, като овлажнител, тогава може да ви достави наслаждение. Плюене за оскърбление не се толерира в действителният секс.

3.Порно позите

Да, има доста атрактивни пози, в някои от филмите, само че не забравяйте, че те са артисти. Имат подготовка, акробатничи умения и доста опит. Ако не сте сигурни, че може да се справите с някоя поза, по добре не рискувайте. Здравето е най-важно въпреки всичко. Ако въпреки всичко притежавате акробатничи умения и решите да ползвате някои забавни порно пози, значи сами ще разберете сложността на дилемите към множеството порно звезди.

4.Анален секс и по-късно орален

Почти във всички филми има такива подиуми. От анален секс, към вагинален или орален не се приема благожелателно в действителен полов акт. Първо тематиката анален секс съвсем постоянно би трябвало да се разисква. Второ изисква огромна подготовка, като авансово разчистване, лубриканти и най-много предпочитание и от двете страни. И въпреки всичко когато вършиме анален секс, да поискате орален може с изключение на да не получите стремежи отговор ами и да загубите половинката си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР