Всеки клиент, който заяви A1 Wallet до края на септември

...
Всеки клиент, който заяви A1 Wallet до края на септември
Коментари Харесай

А1 стартира предлагането на дигитален портфейл на своите клиенти

Всеки клиент, който съобщи A1 Wallet до края на септември и изпрати предложение за усъвършенстване на услугата, ще получи еднократен бонус от 1000 MB мобилен интернет
А1 стартира да предлага цифров портфейл на своите клиенти. А1 Wallet е мобилно приложение за смарт телефони, което разрешава изпращане и приемане на пари сред потребителите на приложението, безконтактно заплащане с Android смарт телефон, заплащане посредством IBAN, on-line заплащане, заплащане на битови сметки, зареждане на предплатени карти към всички оператори в България, изпращане на Gift карти и други.
Към А1 Wallet клиентите получават 2 безвъзмездни виртуални карти, с които ще могат да пазарят онлайн. Дигиталният портфейл А1 Wallet няма да има месечен и годишен абонамент за обслужване.
Приложението е уместно за всички, които търсят улеснение, експедитивност и сигурност за своите електронни разплащания. Комбинацията от финансови и нефинансови услуги на A1 Wallet, както и лесното му ръководство, разрешава възнаграждение на всичко от едно място без губене на време, по-голяма независимост и цялостен надзор на потребителя да ръководи и разполага с парични средства на всички места и когато и да е. Не са нужни позвънявания към банки за блокиране, отблокиране и смяна на предели.
Приложението предлага гратис неотложно изпращане на пари сред консуматори на A1 Wallet, както на територията на страната, по този начин и отвън нея. Клиентите на A1 Wallet могат даже да получават заплатата си в своя цифров портфейл посредством самостоятелен IBAN.
Сигурността на профила, сметката на клиента и паричните средства са предпазени когато и да е с помощта на двуфакторна оторизация, заключване на приложението с пръстов отпечатък или личен код и криптиране на данните.
A1 Wallet се предлага за всички консуматори в България над 18 години, като тези на А1 България употребяват до 50% отстъпка от таксите за транзакции. Портфейлът съхранява цялостната информация за потребителя, в това число потребителско име и ключова дума, история на транзакции, персонални данни.
В момента приложението е налично за събаряне в Гугъл Play Store, като скоро се чака да бъде налично и в App Store. До края на септември всеки клиент, който употребява приложението и изпрати предложение за усъвършенстване на услугата, ще получи еднократен
бонус от 1000 MB мобилен интернет.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР