Всеки иска плановете му да бъдат реализирани и всяко дело

...
Всеки иска плановете му да бъдат реализирани и всяко дело
Коментари Харесай

Когато ви трябва подкрепа: молитва преди началото на важно дело

Всеки желае проектите му да бъдат осъществени и всяко дело да бъде сполучливо. Добре подбраната молитва ще помогне на всеки, който се нуждае от поддръжка.

Безкористната помощ в актуалния свят, за жалост, се е трансформирала в разкош. Всеки живее за себе си и малко на брой съумяват да поддържат близък си. Завистливите хора също могат да причинят доста неприятности.

Но висшите сили постоянно ще оказват помощ на тези, които се обръщат към тях в сложни моменти. Вярващите би трябвало да помнят, че положителното дело постоянно ще откри отговор и откровената молитва няма да остане без отговор.

Текстовете на молитвите не е наложително да се запомнят или да се четат от хартия. Достатъчно е откровено да повярвате и да отворите душата си, с цел да се обърнете към Бога. Като казвате молитвените думи, идващи от сърцето ви, вие сте откровени освен пред Господа, само че и пред себе си.

Молитва преди начало на обещано дело

Молитвата и молбата за положително за себе си и околните би трябвало да бъде единствено с чисти мисли и без персонален интерес. Не се молете преди всяко дело. Достатъчно е да кажете „ Боже, благослови “.

В случай, че се колебаете да предприемете значима стъпка, имате потребност от някакъв катализатор и Божията благословия, молете се. Искрената молба за помощ, упътване и поддръжка постоянно ще бъде чута.

„ Царю небесни, Господи Всемогъщи, чуй ме, Твоя раб (име), не ми отхвърляй помощ и помогни да извърша богатство дело за Твоята популярност. Амин “.

Можете да се молите освен на Господ, само че и на светиите. Например молитвата към Николай Чудотворец ще ви защищити от недомислени дейности и ще предотврати зли намерения на някой недоброжелател.

„ Николай Угодник, наш бранител на неверната земя, избавител на нашите души. Изпрати ми своята добрина, само че отбрани положителната ми идея за славата на нашия Господ. Покажи ми верния път, отърви ме от подозренията, само че не ме забравяй, неверния раж (името ви), в молитвите си. Амин “.

След като завършите значимите каузи (независимо дали става дума за градеж, скъпа покупка, промяна на работа, дълго пътуване), не забравяйте да се помолите на Господ или Светите Божии светии с признателност, че не ви оставят в сложни времена, опазили са ви и са ви дали опция с чисто сърце и положителни мисли да довършите започнатото.

„ Благодаря ти, Господи, че не остави молбата на твоя раб (името ви) без отговор. Делото мина добре и приключи добре. Амин “.

„ Николай Угодник, наш бранител, смирено ти благодаря за помощта и триумфа в моите праведни каузи. Амин “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР