Всеки иска да получи безусловна любов в отношенията си. Но

...
Всеки иска да получи безусловна любов в отношенията си. Но
Коментари Харесай

Когато партньорът Ви твърди, че Ви обича, но делата му говорят друго...

Всеки желае да получи безусловна обич в връзките си. Но от време на време се случва противоположното...
Откриваш, че просто ти споделя, че те желае, само че не го потвърждава. Това, че няма повече почитание, а неистини, опростява връзката ви. Повече време прекарва с приятелите си, в сравнение с с теб.


Тогава не трябва да се лъжете, че всичко е наред и че ви желае, а да ревизирате дали в действителност е по този начин и в случай че не е, да го напуснете. Ето някои способи да откриете...

Вербален / психически тормоз

Вашият сътрудник гладко ви тормози пред фамилията, приятелите или зад затворените порти. Той ви наскърбява. Това унищожава вашите хрумвания. Той ви заплашва. Той ви подлага на критика или съпоставя с други дами.

Намира си извинения

Той, макар че е с вас, намира извинения, когато желаете да го срещнете. Той отхвърля да има сериозна връзка с вас. Когато споменете брак или семейство, той заобикаля тематиката или намира извинения.

Не демонстрира интерес към вашите потребности

Бихте желали вашият сътрудник да взе участие в дейностите ви или просто да ви поддържа. Вместо това той се грижи единствено за своята активност, като подценява вашите потребности. Той не има вяра или не ви поддържа във вашите цели и триумфи.

Лъже

Вашият сътрудник лъже, тъй като " се опасява от реакцията ви " или " не желае да навреди на възприятията ви ". Ако сътрудникът ви в действителност желае, той ще ви каже истината. Ще ви почита задоволително, с цел да ви каже истината. По-добре е да ви види ранена от истината, в сравнение с да ви нарани с лъжата.

Той непрекъснато избира другите пред вас

Вашият сътрудник прекарва най-вече време с другари и малко време с вас.

Всеки може да ви каже, че ви обича, само че би трябвало да го докажете...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР