ВСЕКИ иска да изглежда млад, но малцина имат бюджет за

...
ВСЕКИ иска да изглежда млад, но малцина имат бюджет за
Коментари Харесай

Как изглежда 57-годишна жена, която не се усмихва от 47 г., за да няма бръчки:

ВСЕКИ желае да наподобява млад, само че малко на брой имат бюджет за скъпи артикули. Една жена разкрива своята загадка и тя въобще не изисква харчене на пари.

Тес Крисчън е 57-годишна британка, която разпространява холистични и естествени медикаменти.

Тя не се е усмихвала от 47 години и това не е смешка! Когато момичето навършило 10 години, тя решила, че повече няма да се усмихва, с цел да избегне бръчките.

Може би решението на момичето е повлияно от диалозите на майка й с приятелите й. Между другото, самата майка на Тес била запалена по тематиката за хубостта и младостта, постоянно обсъждайки опцията за преждевременното остаряване с приятелите си.

Тес останала вярна на решението си и не го нарушила до през днешния ден. Днес тя е на 57 години, само че наподобява доста по-млада от биологичната си възраст.

Тес не е лишена от възприятие за комизъм, само че от близо 40 години тя е взела умишлено решение да не се смее или да се усмихва – даже при раждането на щерка си. Това е по този начин, тъй като Тес споделя, че поддържането на непрекъснато покер лице е решителен метод за поддържане на нейния – несъмнено, впечатляващ – юношески тип.

„ Нямам бръчки, тъй като съм се обучила да управлявам лицевите си мускули “, споделя Тес, „ Всички ме питат дали съм си правила ботокс, само че аз не съм си правила и знам, че това е с помощта на обстоятелството, че не съм си правила “ не се смеех или усмихвах, откогато бях младеж. Отдадеността ми се отплати, нямам нито една гънка на лицето си. “

„ Да, суетна съм и желая да остана млада. Моята тактика е по-естествена от ботокса и по-ефективна от всеки безценен крем за хубост или лице. “

Някои специалисти считат, че този чудноват трик може да проработи. Дерматологът доктор Ник Лоу споделя: „ Това може да бъде ефикасна техника срещу стареене. Несъмнено има някои актриси, които са трансформирали изражението на лицето си за тази цел “.

„ Бръчките се появяват поради непрекъснатото набръчкване на усмивката и линиите на челото от мускулите на лицето ви, които сгъват съединителната тъкан под кожата. Ако можете да се обучите да минимизирате израженията на лицето си, няма да получите толкоз доста линии. “.

Но въпросът тук е различен – в действителност ли един живот, цялостен със смях, заслужава да бъде рискуван в името на няколко бръчки?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР