Всеки има своята история от Кръглия бар в Смокиня, от

...
Всеки има своята история от Кръглия бар в Смокиня, от
Коментари Харесай

5 бара на морето, които чакат вашата отпуска

Всеки има своята история от Кръглия бар в Смокиня, от Веселия бар в Китен, от към този момент несъществуваща синя кръчма в Иракли или от друго морско високоградусово място. Често тези истории са есенцията на цялата ни почивка. Морето и плажът са значими, само че питейните заведения, музиката, коктейлите и срещите са това, което прави почивката още по-жива.

Ако още не сте решили коя ще е сцената на деяние за идващите ви морски завършения, може да сверите часовника си с нашата селекция. Тези пет бара това лято ще създадат доста хора щастливи и си коства да разберем по какъв начин ги показват техните бармани. Вътрешна информация от основните настоящи лица – защото най-чистото нещо в един бар са ръцете на бармана, а най-чистата истина е неговата истина.  

Бар " Бар ", Синеморец



Радослав ака Раду smile

Пия един бърз шот и се телепортирам като във кино лентата " Две димящи цеви " – от бара в градинката на " Кристал " към бара на морето, където ме посрещат усмихнатите и към този момент щастливо почернели сътрудници. Озовеш ли се под сянката на кивито и лозата в синеморския бар " Бар ", губиш визия за време, само че печелиш неповторими мемоари (или безпаметност муахахахх) и нови другари.

Задължително препоръчвам зашеметяващите зрението и вкусовите рецептори коктейли и шотове, ефектно украсени с обич. Барът разполага и с леглова база и гейм зона с голям брой настолни игри, джаги, билярд, дартс за дребните и порасналите деца. Чуете ли " шотовете на барааа ", побързайте – почерпката в жанр " бар " Бар " бързо свършва. 

Още един шот от моето, само че към този момент при приятелите ни от именития бар " Кораба ", където най постоянно дочакваме изгрева. Очакваме ви като паламуда през август.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР