Всеки има свое мнение дали е по-добре да си по-малката

...
Всеки има свое мнение дали е по-добре да си по-малката
Коментари Харесай

8 причини защо по-голямата сестра е безценен дар в живота ви

 сестри

Всеки има свое мнение дали е по-добре да си по-малката или по-голямата сестра, само че едно е несъмнено – отлично е да имате кака, а ето и 8 аргументи за какво:

1. Винаги е една крачка напред. Преминала е през същото като вас, единствено че през по-лошия път с всички клопки и кавги с родителите. Тя знае кое ги ядосва и кое ги прави безразлични. Гений е, когато става дума за излизане от неприятности.

2. Нейният дрешник е по-добър от вашия. Когато сте били дребни, евентуално сте се дразнили, че би трябвало да носите облеклата на по-голямата си сестра. Едва в тийнейджърските си години осъзнаваме, че дрешникът й в действителност е място за депозиране на красиви облекла, които желаеме да носим. Отнема доста време, с цел да ви заема обичаната си тениска или яке, само че в последна сметка постоянно се съгласява, тъй като в никакъв случай не може да ви откаже.

3. Искрена е. Когато никой различен не ви каже истината, по-голямата сестра постоянно ще бъде до вас, с цел да ви каже всичко почтено в очите, тъй като не може да ви излъже.

4. Можете да се поучите от нейните неточности. Всички типичен неточности, които вършим, до момента в който растем, тя към този момент ги е направила, тъй че остава единствено да се поучим от нейните прекарвания.

5. Тя е вашият „ пазач “ при излизания. Скептичните родители ще ви пуснат на първия ви концерт, единствено в случай че по-голямата сестра е с вас.

6. Никога не осъжда. Разбира се, не всеки път е съгласна с вас, само че почита вашия избор.

7. Винаги е на ваша страна. Без значение какъв брой пъти сте се карали, в моментите когато имате потребност от нейната поддръжка, тя безусловно ще бъде на ваша страна.

8. Тя е единствената, която може да ви направи щастливи за секунда. Тя е с вас от първия ден, следи ви по какъв начин растеш и знае какво ви прави тъжни и какво може да ви върне усмивката незабавно. Понякога наподобява, че тя има телепатични качества, тъй като постоянно знае какво да каже и по какъв начин да ви развесели.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР