Всеки има 6-то чувство, но при някои хора то е

...
Всеки има 6-то чувство, но при някои хора то е
Коментари Харесай

Тези три зодии имат най-силната интуиция

Всеки има 6-то възприятие, само че при някои хора то е развито до по-висока степен.

Ето кои зодии могат изцяло да се доверят на вътрешните си чувства и няма да сбъркат, тъй като се открояват с най-силна и вярна вътрешен глас.

1. Скорпион

Представителите на този зодиакален знак се отличават с огромна прозорливост. Обикновено имат характерната заложба да предсказват всякакви неща, още преди да са се случили. Любими реплики са им " Е, споделих ли ти? " и " Бях сигурна, че съм прав! "

Хубаво е да се вслушвате в думите им и препоръките им по значимите въпроси, тъй като положителният им вътрешен усет може да ви бъде потребен.

2. Риби

Имат страховит вътрешен барометър за всичко. Могат да му се доверяват във всяка обстановка. Представителите на зодия Риби са доста сетивни и за тях е по-добре да слушат сърцето си, в сравнение с разсъдъка. Сърцето им постоянно ги води в вярната посока. Рибите на пръв взор може да ви наподобяват неразумни и доверчиви, само че в действителност са много досетливи и умеят да преценят вярно обстановките. Не си мислите, че можете да ги измамите, тъй като наподобяват наивни – това въобще не е по този начин.

3. Рак

Имат специфичен интуиция, който непрекъснато им нашепва по какъв начин е редно да постъпят. Взимат решения елементарно и постоянно знаят кое е вярно и кое не. Живеят в цялостна естетика с възприятията си и познават добре вътрешния си свят. Понякога наподобяват умислени и затворени в черупката си, само че в действителност са отзивчиви и склонни да дават положителни и скъпи препоръки.

Източник: iwoman.bg
тагове мощна вътрешен глас зодии
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР