Всеки един бизнес се опитва да бъде в крак с

...
Всеки един бизнес се опитва да бъде в крак с
Коментари Харесай

Авиокомпанията, която позволи на мъжете да носят поли

Всеки един бизнес се пробва да бъде в крайник с времето и нововъведенията, което е изцяло обикновено, с цел да може да е конкурентно кадърен.

Това важи и за самолетните компании, като Virgin Atlantic направиха показно за съблюдаване на междуполовото равенството. Според The Guardian, компанията на Ричард Брансън е разрешила стюардесите, водачите и всички наземни чиновници да носят която изискат от формалните униформи.

Това дава независимост на мъжете да носят поли, а на дамите панталони. И по този начин без значение от пола и половата еднаквост екипажите на самолетната компания ще могат да избират сами типа на облеклото си, особено направено от Vivienne Westwood.

От Virgin Atlantic споделят, че с този ход желаят да засилят многообразието и да покажат на хората, че са гостоприемна и приобщаваща компания. Ще бъдат въведени и незадължителни значки, с които както екипажът, по този начин и пасажерите ще могат да заявят с кое местоимение желаят да се обръщат към тях.

За да показват нововъведението си, от компанията са се доверели на Мишел Висаш, която е измежду съдиите в риалити предаването Ru Paul`s Drag Race. Преди няколко месеца пък Virgin Atlantic разреши на чиновниците на самолетите си да носят къси ръкави и демонстрират татутировките си, в случай че имат такива. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР