Всеки ден, в който този човек е още на свобода,

...
Всеки ден, в който този човек е още на свобода,
Коментари Харесай

Бимбалов: Отдавна знаем, че филмът се казва „Мата, Хари, Барселона“. Само дето Буци не е Уди Алън

Всеки ден, в който този човек е още на независимост, го трансформира в по-голям глиган. А нашето място си остава кочина.

Радослав Бимбалов, Фейсбук



през днешния ден заяви, че връзката сред някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, Борислава Йовчева и големият скандал, прочут като „ БарселонаГейт “, става все по-дебела. Според данни след взаимната инспекция от страна на българските и испанските управляващи, има доказателства, от които може да се допусна, че в тази ситуация са изпрани над 5 млн. евро.

* „ Вики, Кристина, Барселона “ е същинското заглавие на сантиментална трагикомедия, написана и режисирана от Уди Алън, която излиза на екран през 2008 година. Главните функции се извършват от Хавиер Бардем, Скарлет Йохансон, Ребека Хол и Пенелопе Крус. Филмът е признат възторжено от критиците и публиката.

Сценарият споделя историята на двете млади американки Вики (Хол) и Кристина (Йохансон), които прекарват едно цяло лято в Барселона. Там те се срещат с художника Хуан Антонио (Бардем), от който са привлечени и духовно и физически. Нещата се усложняват, когато се появява прочувствено нестабилната, някогашна брачна половинка на художника – Мария Елена (Крус), към която той към момента има усеща.

Филмът печели премията „ Златен глобус “ за най-хубав филм в категория „ комедия или мюзикъл “. Актрисата Пенелопе Крус е удостоена с премия „ Оскар “ в категория „ най-хубава поддържаща актриса “ за осъществяването като Мария Елена.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР