Всеки ден се срещаме с различни хора. Някои от тях

...
Всеки ден се срещаме с различни хора. Някои от тях
Коментари Харесай

Важно! Ето Как Да Се Предпазим От Измамни Приятели

Всеки ден се срещаме с разнообразни хора. Някои от тях остават в този ден, в този момент и това пространство, други обитават за малко в живота ни, а трети стават наши другари. Този избор би трябвало да създадем единствено и само ние въз основата на опита, който сме натрупали с годините. От това „ предписание ” несъмнено се изключват другарствата от детството. Причината е, че децата са толкоз чисти и работят първично. Те няма по какъв начин да попаднат на несъответствуващ човек за тях, защото са в интервал, в който се трансформират с всяка минута.

Но да приемем, че ние от дълго време сме минали този миг и ни се постанова да избираме деликатно, с цел да не пострадаме. В днешно време е належащо да познаваме добре хората и да разбираме от погледа дали са читави или не. Това ни постанова работата и изобщо всекидневието.

Как обаче да се предпазим от неприятни другари? Те се познават още в първите дни с даден човек. Ако той по един или различен метод поставя непрестанно себе си пред вас, това значи, че несъмнено не би бил добър другар, най-малко не с вас („ За всеки трен си има пасажери ”).

Ако при всяка комфортна опция се пробва да ви попречи да постигнете задачата си директно или индиректно, този човек не е за вас. Може да ви се вижда нищожно и несъзнателно за миг, само че когато се доверите на този човек с времето тези обстановки няма по какъв начин да не зачестят.

Следете погледа му. Очите разкриват доста неща, които и дейностите не могат да изложат нескрито. Не всеки е кадърен да крие мислите си, само че всеки може да ги разчита, в случай че несъмнено се вгледа добре и обърне внимание на мимиките и жестовете, които прави отсрещния. Изобщо не е мъчно изключително, в случай че сте работили с хора известно време. Ако не сте, просто знайте, че би трябвало да бъдете по-наблюдателни при срещата си с нови хора.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР