Всеки ден пишем оплаквания и проблеми, но аз искам да

...
Всеки ден пишем оплаквания и проблеми, но аз искам да
Коментари Харесай

Цецко от Карлово стопли не само една жена, но и душите ни

Всеки ден пишем недоволства и проблеми, само че аз желая да пиша през днешния ден за един воин, който не ме остави да зъзна на открито.

Така стартира късата история на Надя Василева от Карлово, която за следващ път демонстрира, че българите сме петимни за " положителни " вести. Покрай скандалните, престъпните и политическите вести, заливащи ни всекидневно и по доста, нещо мъничко и семпло може да сгрее освен една жена в мразовития януарски ден, само че и душите ни. Доказват го мненията под поста на карловката. Ето я и случката:

" Очаквах пратка от Спиди. Дойде един огромен кашон на пале, въобще не мислех, че ще е нещо толкоз грамадно, и внезапно осъзнах, че няма по какъв начин да го кача до студиото, по стълбите, и че с доста напън ще намеря някой свободен другар да помогне. Близо 130 кг пратка, момчето от Спиди, Цецко, ги качи самичък по 20-те стълби... Без да желае помощ даже, единствено с цел да не заставам да очаквам на открито с пратката, до момента в който пристигна някой.

Не бях желала от него това, знам, че не е негово обвързване, знам, че не му е работата... Ама който е добър по душа, дейностите му приказват. Не желае ни пари, ни нищо... Бъди жив и здрав, блажен, ти и цялото ти семейство! Доброто се връща! ", написа в обществените мрежи Надя Василева.

И ние благодарим на Цецко - за топлинката, сгряла и нас.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР