Всеки ден изненади във Варна, нали. Така се прави!Този път

...
Всеки ден изненади във Варна, нали. Така се прави!Този път
Коментари Харесай

„Къщата на Ви” – по-различния ресторант с вкусна храна и дворчето на баба!

Всеки ден изненади във Варна, нали. Така се прави!

Този път ви представяме „ Къщата на Ви ” - освен един ресторант, а друго и неизмеримо заведение. С атмосфера, изтъкана от тънко наличие и съчетаване на уют, безупречна идея и запаметяващ се тип.



„ Създадохме това заведение с концепцията гостите ни да се усещат като вкъщи си. Да се потопят в една спокойна среда на отлична и с качество храна, цени и обслужване ”, разкрива шефът на „ Къщата на Ви ” Виолета Василева.



Нейният избор е въодушевен от 17-годишен професионален опит, който се разпростира като продължение на другите две сходни заведения във Варна, които менажира.

 „ С третия ни ресторант искахме да запазим нишката и да прибавим задявка в концепцията - „ Къщата на Ви ” да стане „ Къщата Ви ”, признава госпожа Василева.



Това, което отличава „ Къщата на Ви ” , са авторските предписания за вкусната храна, които я вършат непостижима за всички други заведения.

Сирената са фермерски и с доставка на прясна биволска моцарела и пресносолно сирене, което е в пъти по-добро от фамозната италианската моцарела. Козето сирене също е от най-голям клас, а месните артикули са от най-хубавата месарница и създадени особено за ресторанта.

Единствено в „ Къщата на Ви ” може да опитате храна, друга от всяко друго място. Като саралия чийз кейк, която не съществува на никое място в света. Нейното подготвяне е лишило 2 месеца, с цел да се получи мечтания десерт от по 50 % чийз кейк и саралия, с същински бор фастък и доста ядки.



Кореноплодната салата също изкушава и е радикално друга от общоприетата. Нарязана по различен метод и с джинджифилов дресинг. Ами пилешките дробчета по селски? Няма по-голяма вкусотия - приготвени под формата на терин и с гюрме технология, от дълго време са се трансформирали в артикул на висшата кулинария.

Едно от най-хубавите и истински във Варна е и обедното меню в „ Къщата ни Ви ” . За нищо на света не го пропускайте в обичаните часове на релакс. Всеки ден дава обещание да бъде друго, апетитно, с огромно многообразие и за най-капризните усети и.. на рационални цени.



С идването на пролетта, като гальовен цвят се разлиства и друга изненада за клиентите - лятна градина, която разсънва топлите мемоари от детството. Дворчето на баба, с множеството фенери по дърветата приканва към сладки приказки и обгръща посетилите в този примерен дом като в обичаното фамилно одеало.



В „ Къщата на Ви ” купоните са обезпечени всеки ден. Запомнете, че всяка сряда от 19 часа стартира и обичайна дегустация на квалитетни виновност. Тя събира най-хубавите производители и естети на този обичан елексир от България и по света.

Ако още не сте били „ Къщата на Ви ”, то няма да бъде задълго. Вече се носи мълвата за вълшебното място. Затова още тази сряда - 28 март, планирайте време за вас, време за естетика. Това ще бъде един по-специален ден, в който за първи път в морската столица ще заискри най-хубавото розе във Варненския район. Изборът ще създадат експертите и публиката.

Бъдете измежду тях, отпуснете се и се отдайте на положителните прогнози и удивителните часове, които предстоят!



--

За контакти:

Адрес: гр. Варна, ул. „ Драгоман ” №18

Тел.: 0897 891 808

Facebook: Къщата на Ви

 

* обява

 
Харесайте ни във FB


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР