Всеки ден Бетано, букмейкърът, за когото всички говорят, предлага най-високите

...
Всеки ден Бетано, букмейкърът, за когото всички говорят, предлага най-високите
Коментари Харесай

Спортни залози с високи коефициенти от Бетано

Всеки ден Бетано, букмейкърът, за който всички приказват, предлага най-високите коефициенти за пазара “Краен резултат ” на футболен, баскетболен или хокеен мач преди началото на събитието. 0% марж незабавно притегля внимание от уеб страницата им в типичния за марката и дразнещ деяние, оранжев цвят.

Любопитно е, че с функционалността можете да комбинирате разнообразни пазари от един и същи мач в един залог. За да го изградите би трябвало да изберете събитие и по-късно функционалността Bet Builder, с цел да филтрирате наличните пазари, които могат да се комбинират. Можете да изберете от 2 до 7 пазара, които по-късно се прибавят към вашия фиш, създавайки смесен залог. Благодарение на тази функционалност се умножават коефициентите от всички селекции и по този начин се реализират по-високи ставки.

Имате и опция за спомагателен
залог с Full Bet, несъмнено, в случай че сте и желаете да го употребявате в спортните залагания. Има избрана стойност и следва да се употребява в периода, посочен в описанието на офертата, считано от деня, в който е кредитирана по сметката на клиента. Ако този интервал изтече, също ще изтече и спомагателният залог и към този момент няма да може да се употребява. Когато ви бъде кредитиран Full Bet, салдото на вашата сметка не се трансформира по никакъв метод.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР