Всеки дългосрочен ангажимент – независимо дали става дума за любов,

...
Всеки дългосрочен ангажимент – независимо дали става дума за любов,
Коментари Харесай

Внимавайте с хората, които притежават тези 5 черти: те винаги предават

Всеки дълготраен ангажимент – без значение дали става дума за обич, другарство или работа - изисква на първо място надълбоко доверие. И то би трябвало да е взаимно.

За страдание, не всички хора са способни на това. Причините постоянно са най-различни, само че те не трансформират същността – сходни персони в никакъв случай няма да могат да ви се отдадат същински. На тях в никакъв случай не може да се има цялостно доверие.

Затова бъдете деликатни и внимателни, до момента в който поддържате връзка с хора, които имат следните 5 черти.

1. Прекомерно обаяние

Ако един човек наподобява прекомерно благ - това постоянно е обезпокоително. А и знаете, че предчувствията съвсем в никакъв случай не са лъжливи. В сходно държание постоянно има измама и рано или късно цялата загадка ще бъде разкрита.

Бъдете деликатни, когато някой непрекъснато ви залива с похвали и похвали (въпреки че е прелестно, мъчно е да не се съгласите с него), само че не ви споделя съвсем нищо за себе си. Все в миналото ще разберете истината, само че въпреки всичко е по-добре да се презастраховате. Защото до тогава този човек към този момент ще е съумял да ви навреди и нарани.

2. Липса на съпричастност

Би било наивно да чакаме, че хората, склонни към изменничество, ще съчувстват или ще се бъдат същински съпричастни към някого. Те просто не имат тази " функционалност " в мозъка си.

Факт е, че в случай че един човек има най-малко малко емпатия, той няма да прави съзнателно неща, които биха могли да наранят другите. Емпатите ви „ усещат “ и затова - внимават да не ви обидят или унижат. Именно тази тяхна дарба в никакъв случай няма да им разреши да злоупотребят с доверието ви и да ви наранят на по-късен стадий.

3. Нарцисизъм

Този вид хора в действителност имат вяра, че всичко във Вселената се върти към тях – те са " превъзходните и неповторимите ". Възхищават се на самите себе си. Естествено, при такава всепоглъщаща обич към себе си няма място за никой различен.

Нарцисистите в никакъв случай не признават грешките си. И даже да им ги посочите без капчица подозрение, те все пак ще съумеят да трансферират виновността върху вас. Такива хора ще ви упрекват в безусловно всичко. Дори във обстоятелството, че сте ги принудили да вземат неверното решение.

За тях да предадеш някого е като да пиеш вода. В края на краищата най-важното нещо за един нарцисист е неговото голямо его. Ето за какво той въобще не се интересува от възприятията и страстите на другите.

4. Не умеят да пазят секрети

Ако някой ви споделя за някого с замислен и лековерен глас и ви моли да не казвате на никого другиго, това е неприятен знак. Не е нужно да имате дълбока вътрешен глас, с цел да предположите, че подобен човек злоупотребява и с вашите секрети.

За този вид хора думите не са нищо повече от игра. Те не зачитат правото на персонален живот на другия и разказването на целия свят за нечия загадка се счита освен за обикновено, само че и за занимателно.

Такива хора ще създадат всичко, с цел да бъдат в центъра на вниманието и да завоюват евтина известност, Можете да се обзаложите в това. Ето за какво те описват на всички наляво и надясно персонална информация, без да изпитват ни най-малкото разкаяние на съвестта.

А това, че в това време нараняват някого или разрушават живота му, въобще не ги интересува.

5. Постоянно се люшкат от едната прекаленост в другата

Когато става въпрос за в действителност значими и определящи неща, тези хора непрекъснато се люшкат от едната прекаленост в другата. Това е тяхната природа: те са нерешителни и непостоянни.

Невъзможно е да разберем какво усещат към нещо или някого, защото през днешния ден са лоялни и толерантни, а на следващия ден ненавиждат и наскърбяват.

Не единствено че не си заслужава да се доверявате на този вид хора, само че е и противопоказно. Няма никаква гаранция, че на следващия ден няма да си трансформират мнението на 180 градуса и да ви оставят в незнание. Така че просто се пробвайте да стоите настрани от тях.

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР