Всеки човек знае дали е начетен или мрази да напъва

...
Всеки човек знае дали е начетен или мрази да напъва
Коментари Харесай

Признаци за висока интелигентност

Всеки човек знае дали е грамотен или ненавижда да напъва мозъка си с нова информация. Интересно е, че високата просветеност няма нищо общо нито с книгите, които сме прочели, нито с това какво работим. 
Тя се дължи на някои вродени характерности и опита, който сме придобили през годините.
Ето и кои са признаците за висока просветеност:
Имате страхотна памет
Лесно запомняте нови обстоятелства и знаете в кой тъкмо миг да ги употребявате по верния метод.
Умеете да анализирате
С лекост се справяте при анализиране на човешко държание и разнообразни обстановки. Подхождате тактично по отношение на събитията.
 Ще решите ли сполучливо най-бързия IQ тест на света? Ще решите ли сполучливо най-бързия IQ тест на света?
Прeз 2005 година, cлeд 26-мeceцa прoбeн пeриoд, пcихoлoгът Шeйн Фрeдeрик прeдcтaвя cвoя уcъвършeнcтвaн Тecт зa кoгнитивнa рeфлeкcия (Thе Со...
Управлявате езика си
Интелигентният човек ненавижда грубата тирада. Той сортира деликатно думите си. Старае се да има изчистен и образован изказ. Не наскърбява близките и не употребява цинизми. Премисля изявленията си, преди да ги направи.
Креативни сте
Доказано е, че интелигентните хора са креативен натури. Те постоянно раждат забавни решения, които от време на време са подбудени от личния им мързел.
Имате лично мнение
 10 признака, че сте по-интелигентни, в сравнение с си мислите 10 признака, че сте по-интелигентни, в сравнение с си мислите
Съмнявали ли сте се в миналото в своята просветеност? Ето 10 индикации, че грешите. Сигурно ще разпознаете най-малко 2 от тези признака в себе...
Интелигентният човек има вяра в себе си и своите благоприятни условия. Знае, че не може да се хареса на всички, само че не се и пробва. По-важното му е да е в естетика със себе си. 
Адаптивни и комбинативни сте
Приспособявате се елементарно към разнообразни обстановки и не се стресирате от нови инициативи. Намирате решение даже в сложни моменти. Предизвикателствата не ви плашат, а ви окуражават да покажете най-хубавото от себе си. 
Имате мощна вътрешен глас
Интелигентният човек има вяра в себе си, само че и във вътрешния си глас. Той се вслушва в чувствата си и работи съгласно тях.
 Отговорете на тези 2 въпроса, с цел да видите какъв брой сте интелигентни Отговорете на тези 2 въпроса, с цел да видите какъв брой сте интелигентни
Този къс тест за просветеност ще ви подскаже какво е вашето равнище и дали се водите по сърцето или по разсъдъка си. Именно посредством тези дв...
Чувствителни сте
Доказано е, че сензитивните хора са доста по-интелигентни. За жал, това от време на време ги прави тъжни, тъй като страдат дружно с близките. Но пък въпреки това, емпатията им оказва помощ да схващат своите събеседници по-добре. 
Мислите логичен
Хората с висок коефициент на просветеност се пробват да мислят логичен при решение на задания. Те се стремят да усъвършенстват по всякакъв начин работата си и пространството, с което разполагат. Не обичат да прахосват време и старания. Дълбоко имат вяра, че постоянно има по-лесен метод да се направи нещо и търсят по какъв начин това да стане.
Въпреки че притежаването на висока просветеност има своите плюсове, несъмнено крие и някои дефекти. Изследвания на психолози и терапевти сочат, че интелигентните хора по-често развиват тревожни разстройства и психологични болести. Те обичат да държат всичко под надзор и са затворени в себе си. Тези техни особености могат да им попречат в основаването на сантиментални връзки. Интелигентните хора доста постоянно се усещат и неразбрани от останалите, тъй като са с необикновен светоглед.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР