Всеки човек таи в душата си нещо несподелено и съкровено.

...
Всеки човек таи в душата си нещо несподелено и съкровено.
Коментари Харесай

Кои тайни не обичат да разкриват мъжете според зодията си

Всеки човек таи в душата си нещо несподелено и съкровено. Мъжката природа не е по-малко комплицирана от женската и от време на време е същинско предизвикателство дамата да се опита да разгадае мислите на един мъж.  
Всяка мъжка зодия си има своите секрети, които не постоянно е склонна да разкрие пред някого. Сега ще научите какво тъкмо би скрила всяка една мъжка зодия.

1. Зодия Овен

Мъжете от зодията не биха ви споделили, че желаят да сменят работата си. Те непрекъснато желаят нещо по-добро за себе си, само че в никакъв случай няма да ви го признаят. Подобно е ситуацията и в любовта. Колкото и да ви обича един Овен, той постоянно е нащрек за нещо по-добро. Ако не го открие, дамата до него е късметлийка. Това значи, че той е влюбен в нея и няма да я съобщи и изостави.

2. Зодия Телец

Мъжът Телец избира да му е удобно. За него стабилността в любовта и в специалността е преди всичко. Може и да не си го признава, само че Телецът постоянно има авариен проект в главата. Иска всеки човек да се усеща добре в компанията му. Но не би трябвало да го разочаровате, тъй като скрито той чака да му се отблагодарите уместно. 
Ако Телецът има някакви терзания, женската му половинка може да го разпознае по жестовете и мимиките. Но на думи той рядко се разкрива и постоянно таи в душата си нещо свое, което никой в никакъв случай няма да разбере.

3. Зодия Близнаци

Не всички хора могат да навлязат в душата на тази зодия. Тя е една мистерия. Дори половинката от време на време се чуди какво тъкмо си мислят и за какво постоянно се ядосват в непредвиден миг. Като цяло, мъжете Близнаци са другарски настроени към всички. Но единствено с най-близките си споделят по-интимни неща към живота си. Често пъти тази зодия не харесва нещо от себе си и непрекъснато се самокритикува. Понякога Близнаците се държат подправено, с цел да прикрият своята същинска същина. Нищо персонално, просто част от природата им.

4. Зодия Рак

За мъжките Раци фамилното огнище е водещото в живота им. Те могат да имат няколко дами в живота си, само че пазят ревниво своето семейство. Ако един Рак се ожени, той поддържа своята жена и деца по този начин както никой различен. Ако в фамилията му има някакъв проблем, той не го споделя с никого, а се прави, че нищо не е станало, с цел да не тревожи другите хора. Когато е в любовна връзка, Ракът може да скрие нещо от половинката си, с цел да не я обезпокои. 

5. Зодия Лъв

Мъж от зодия Лъв може да се прави на воин и супермен, само че в душата си се тресе от стресове и съмнения. Той крие своя вътрешен свят от останалите, тъй като е прекомерно горд да ги показа. За да излезе от обстановката, той може да стартира да театралничи. Но преигравките му са елементарно доловими от хората, които го познават. Те незабавно схващат, когато нещо го тревожи. Просто си проличава от изражението на лицето му.

6. Зодия Дева

Зодията, която постоянно се стреми да изпипа всеки подробност до съвършенство. По принцип това е открита зодия, която обича да приказва с колегата си за проблемите си. Но неведнъж тя пази секрети от предишното си, които не желае да разкрива. Когато мъжът Дева има потребност от някаква помощ, той взема решение, че ще оправи самичък. Просто тъй като ненавижда да наподобява беззащитен и уязвим. Когато има връзка, мъжът Дева се пробва да се оправи самичък с компликациите, само че неведнъж не съумява. Това води до несъгласия и разправии, които не са по никакъв начин приятни.

7. Зодия Везни

Балансираща зодия, която се пробва да угоди на всеки. Постоянно търси своят човек - било то другар или половинка. Всеки път се чуди дали няма нещо по-добро за него. Мъжете Везни взимат мъчно решения и крият своята несигурност. Когато мъжът Везна си има обичана, той не показва непосредствено възприятията си към нея. А това прави връзката им несигурна. Неговата необщителност и несподелени усеща могат да основат проблем и да доведат до разлъка.

8. Зодия Скорпион
 5 неща, които НИКОГА да не споделяш с половинката си 5 неща, които НИКОГА да не споделяш с половинката си
Разбира се, че за една връзка е значимо сътрудниците да са почтени един към различен. Лъжите са неприятна основа, която е причина една връзка д...

Изключително потайни и темпераментни. Никой не може да разкрие изцяло душата им. Мъжете Скорпиони имат сложен темперамент, реагират остро и безотговорно. В любовта са буйни и всеотдайни, само че в връзките могат да са истински пъкъл. Много малко дами могат да влязат под кожата им. Мъжът Скорпион не обича да се предава и да го виждат да е беззащитен. Ако има компликации, той не обича да приказва за тях. Опитва се да си ги реши самичък и не занимава другите с проблемите си. Мрази да споделя нещата с същинските си имена.

9. Зодия Стрелец

Зодията, която обича разнообразието. Те не са домошари, обичат да пътешестват, да реализират нови контакти. Тях не ги е боязън, че ще се провалят и са подготвени да пробват още веднъж по нов метод. Обичат да живеят и да се развличат когато и да е.
Както всички хора, мъжът Стрелец си има своите страхове. Но той заобикаля да ги споделя на някого. Когато една връзка стане монотонна, мъжът Стрелец по тази причина да гледа настрана. За него връзката с жена би трябвало да е динамична и да му дава смисъл от самото начало. Иначе скрито си мисли, че може да си откри друга по-добра.

10. Зодия Козирог

Зодията, която гледа право напред. Ако нещо си е наумил, Козирогът ще го реализира рано или късно. Може да изпита известни ограничения, само че той ще преследва задачата си до дъно. Ако се опитате да го измененията, това няма да ви се получи. Вироглава глава, мъжът Козирог постоянно се стреми настойчиво да върви до дъно. Понякога това го изпива и му работи смазващо. Това е зодия, за която тайните са от първостепенно значение. Не очаквайте от Козирога да разкрие душата си, когато нещо го е наранило. Той ще постави маската на лицето си и в никакъв случай няма да надникнете в душата му. Ако претърпи някакъв неуспех, той няма да го признае на никого, още по-малко на любовната си половинка. Трудно му минава и от време на време е отмъстителен.
 Как мъжете от всяка зодия реагират на неналичието на някогашната си? Как мъжете от всяка зодия реагират на неналичието на някогашната си?
Всеки мъж реагира на раздялата с някогашната си друго. Нека забележим по какъв начин се отразява това на другите зодии:  1. Овен  Овен и...

11. Зодия Водолей

Това е зодия, която обича да се притичва на помощ. Обожава да поддържа връзка с доста хора и да се сприятелява с тях. Ако види някаква неправда, той бърза да я поправи колкото се може по-добре. Старае се да бъде потребен на всички. За него е значимо да има правдивост и тъждество. Ако един Водолей има финансови или личностни проблеми, той в никакъв случай няма да ги разкрие пред събеседника или половинката си. Мъжът Водолей не желае да скапва оставеното усещане у хората. Ако въпреки всичко се наложи да дава пояснения, той ще трансформира неуспехът в дребен триумф. Но това не всеки път оказва помощ.

12. Зодия Риби

Мъжът от зодия Риби е подготвен на всеотдайност в името на някой на който държи или обича от сърце. Когато имат връзка с някого, мъжете Риби са избират да дадат всичко за него, даже това да наруши личния им комфорт. Готови са на всевъзможни ограничения в името на любовта. Мъжът Риба рядко отхвърля, за него позитивният отговор е доминиращ пред негативния. От това от време на време си патят. Ако обаче желаете да проникнете по-надълбоко в душата на тази зодия, вие ще ударите на камък. Много е мъчно да разберете какво усещат и по тази причина много хора ги дефинират като сложни. За да си разкрие душата, Рибата би трябвало да е прекарала половината си живот с някого, дори и тогава това не е несъмнено, че ще се случи.

Вероятно сте разкрили много правилни неща. Затова ще е ужасно да ги споделите с някого, с цел да каже и той своето мнение.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР