Всеки човек се отличава със своите индивидуални черти на характера,

...
Всеки човек се отличава със своите индивидуални черти на характера,
Коментари Харесай

3-те зодии, които не обичат да търсят помощ, а се оправят сами

Всеки човек се отличава със своите самостоятелни черти на характера, само че за построяването му въздействие има и зодиакалният знак. Има зодии, които са прекомерно горделиви и не простят елементарно, както и не обичат да потъпкват егото си. За тях, да потърсиш помощ, не е нещо почтено, без значение какъв брой непосредствен човек е подготвен да се отзове. Няма нищо срамно в това, само че тези знаци не мислят по този начин:

Дева
ТОП 5 на най-умните мъже в зодиака
Астролозите настояват, че звездите могат да се употребяват за установяване на умствените качества на човек. Ето по какъв начин стоят нещата, когато в...

Девата е същински и предан другар, който се отзовава на всяка молба и в никакъв случай няма да ви съобщи. Когато обаче тя самата не може да се оправи с даден проблем, гордостта й не й разрешава да потърси нужната помощ. Те са горделиви, доста проведени и мощни, по тази причина не биха си признали, че нещо ги затруднява. Всички се обръщат за препоръки към тях, само че те не работят по същия метод. Дори и да усетите, че нещо не е наред и предложите помощта си на Дева, тя напълно умерено ще ви откаже, без грам да се поколебае. 

Риби

Рибите също не отстъпват по надменност на Девите. Те одобряват всичко надълбоко прочувствено и за тях да признаят слабостта си е нещо невероятно. И не толкоз поради егото си в тази ситуация, а поради обстоятелството, че по този метод може да натоварят и притеснят обичаните си хора, което би наранило и тях. Рибите са грижовни и постоянно са около околните си, оказват помощ при всяка опция и вършат даже и невъзможното за тяхното благополучие. Представителите на тази зодия имат мощно развита вътрешен глас и незабавно усещат, в случай че се сблъсквате с проблеми. Но въпреки това, добре прикриват своите и не биха дали никава индикация за душевни терзания. Ще ви изслушат и дадат положителни препоръки, а вие ценете тези другари и им отделяйте нужното време и внимание, грижете се за тях и ги ценете. Рибите не биха ви попитали непосредствено за помощ, само че в случай че вие предложите сами – не е изключено да одобряват.

Водолей
Тези зодии са като вълци единаци цялостен живот
Има една остаряла приказка, че на вълкът му е пълен врата, тъй като си прави работата самичък. Именно това е философията и на представителите на...

Последни, само че не на последно място, са Водолеите. Тяхната на пръв тип немарливост и неглижирането на проблемите им са подбудени от огромното им его и сериозната им надменност. Те не биха си признали, че имат потребност от помощ и че не могат да се оправят сами с дадена задача. Ще откажат вашето предложение, даже да го извършите няколкократно. Но това не значи, че те не са склонни да се отзовават на чуцдите молби и да оказват помощ с каквото могат. Истински, лоялни и подкрепящи другари са. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР