Всеки човек мечтае да създаде голямо, щастливо и здраво семейство,

...
Всеки човек мечтае да създаде голямо, щастливо и здраво семейство,
Коментари Харесай

Щастливи, влюбени и щури: Родните звездни двойки, които имат по две деца

Всеки човек мечтае да сътвори огромно, щастливо и крепко семейство, с което да продължи рода си. В наши дни е малко по-трудно да се сътвори семейство, което да устои на компликациите, само че и на изкушенията. За жал много двойки се разделят, посредством освен на финансови проблеми или личностни разлики, само че и поради опцията да срещнат нова тръпка в интернет. Табутата и " какво ще кажат хората " към този момент несъмнено не са от голяма важност за много хора. Е, за звездите, които през днешния ден ви представяме тези неща не важат, тъй като те са щастливи, дружно и имат по две деца. Ето кои са те:

Ваня и Жени Джаферович

Двамата са едни от най-харесваните известни персони в страната, а двамата се радват на дългогодишна обич и имат две прелестни дечица. Бо и Лея Джаферович не са с доста огромна разлика в годините, а двамата са постоянно с родителите си и се радват на огромно внимание. Ваканциите в България, само че и в другите страни се трансформират в същинско премеждие за Леу и Бо, които наподобява имат прелестно детство.

Виж още: Какво се случва с Ивана от " Игри на волята " и за какво хубавицата изчезна от обществените мрежи

Галена и Галин

Тези двамата! Обожаваме ги, тъй като тяхната връзка очеля макар слуховете, че са все разграничени или скарани. Нещо повече - двамата се радват на две прелестни момченца, които се споделя Стефан и Александър, които се появи през 2017 година, откакто звездата кри известно време своята бременност. 

Виж още: Андреа и Симона Загорова в нечовечен спор след присъединяване? Появиха се скандални story-та в мрежата

Петя Дикова и Илиян Любомиров

Пипи, както доста хора ѝ споделят, е една щастлива и обичана жена. Тя има сполучлива кариера, един мъж, който я обожава и две прелестни момченца. Александър и Илиян нямат също огромна разлика в годините, само че баткото към този момент е задоволително огромен, с цел да оказва помощ на своята мама и да пази дребното си братче.

Мария Илиева

Поп дивата изживя някои сложни интервали в персоналния си живот и се раздели с първата си половинка, с която сътвориха дребния Александър. Днес звездата е пълноценна жена, а преди месеци роди второто си детенце - прелестното момиченце София. 

Виж още: The Weeknd се похвали: Преборил е огромни зависимости... само че съвсем

 

Деси Слава и Благой Найденов

Ангелският глас на поп-фолка! Деси несъмнено е известна с гласови данни, сексапил, съблазън, само че и с това, че е грижовна майка. Звездата е майка на две момчета - Майкъл, който към този момент е огромен мъж и върви по личните си стъпки, и Борис, който се появи през 2017 година

 

Криско и Цвети

Една от най-харесваните всемирски двойки у нас, която също се радва на огромно семейство. Двамата са родители на две дечица, чиято разлика също не е доста огромна. Момиченцето на Криско носи прелестното име Амая, а момченцето Даниел.

 

Изображение: https://www.instagram.com/evgeniyadzaferovic/, https://www.instagram.com/iliyan_lyubomirov/ 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР