Всеки човек има свое духовно животно, чиито сили са присъщи

...
Всеки човек има свое духовно животно, чиито сили са присъщи
Коментари Харесай

Всяка зодия има своето духовно животно

Всеки човек има свое духовно животно, чиито сили са присъщи за него и който то закриля. Може да видите своето, когато медитирате или сте останали сами със себе си и сте отпуснали мозъка и съзнанието си. Ако реши, животното ще ви се разкрие. Нека забележим кое е вашето духовно животно съгласно зодията.

Овен – тигър

Живеете живота си с финес и прелест. Лидери, които могат да бъдат доста любвеобилни към тези, които обичат и им демонстрират същото. Те обаче са и рискови за враговете си. Това са елегантни и грациозни персони, тъкмо като тигрите.

Телец – вълк

Справят се сами с живота, доста са упорити и целеустремени. Обичат мощно и биха създали всичко за своята половинка. Интересни персони, от които човек може единствено да се учи и въодушевява.

Близнаци – черна пантера

Точно като нея у Близнаците има една тайнственост, която ги прави толкоз очарователни. Могат да ви изненадат във всеки един миг със своя постъпка. Никога няма да ги опознаете изцяло. Могат да са спокойни, само че и първоначални – те избират съгласно обстановката.

Рак – куче

Изключително лоялни и грижовни. Ценят околните си хора, вършат всичко за обичания човек. Винаги са там, когато се нуждаете от тях. Винаги ще ви защитят и ще се застъпят за вас. Доверчиви са и елементарно се привързват.

Лъв – паун

Те се пъчат и перят тъкмо като пауна, преносно несъмнено. Обичат да се отличават от масата и да са център на внимание. Горди са, уверени в себе си и качествата си. Радват се на красивото и постоянно се любуват на самите себе си.

Дева – орел

Много мъдри хора, не изпускат и най-малките елементи от очи. Свободолюбиви са, смели. Мечтаят самоуверено и постоянно осъществят задачите си с доста по-добри резултати, в сравнение с са очаквали.

Везни – панда

Много сладки, благи и грижовни. Те са веселяци по душа. Осланят се на любовта и такава демонстрират към хората. Те са страхотни другари, които постоянно ще ви изслушат и поддържат.

Скорпион – лъв

Смели, откровени, мощни – това са Скорпионите. Те могат да влязат в борба, не се опасяват от това. Заявяват се и бранят позицията си. Обичат свободата си.

Стрелец – котка

Винаги внимават какво се случва към тях. Интелигентни и с куп хрумвания в главата за разнообразни инициативи. Лесно се приспособяват към разнообразни условия и промени. Умеят да се възползват от всяка обстановка.

Козирог – кон

Създават и съблюдават своите лични правила. Свободолюбиви, работливи и консервативни. Те следват сърцето си и пътя, който то им демонстрира.

Водолей – мечка

Полагат изключителни грижи за околните си и са рискови за тези, които не харесват. Не понасят да имат конкуренция и елементарно се оправят с нея. Хора със свободен дух и изобретателен разум.

Риби – лисица

Големи хитруши са, изключително в случай че употребяват страстите си. Спокойни са, заобикалят спорове. Наблюдават ситуацията към себе си деликатно. Могат да станат същински тайфуни, в случай че ги ядосате, само че другояче са благи и любвеобилни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР