Всеки човек е надарен със своя красота. Има хора, които

...
Всеки човек е надарен със своя красота. Има хора, които
Коментари Харесай

Жените от тези зодии са надарени с неустоима красота

Всеки човек е талантлив със своя хубост. Има хора, които не могат да се похвалят с необикновен сексапил, само че но има и такива, които са толкоз красиви, че приковават всички погледи към себе си и провокират завистта на близките.

Астролозите настояват, че хубостта на един човек се дефинира значително от зодиакалния знак, под който е роден. Да приказваме, че има зодии, които са по-красиви от останалите, е малко неуместно. Все отново всеки е обаятелен по собствен метод, което го прави неповторим и необикновен. Тези 6 зодии обаче се открояват на фона на останалите със своя магнетизъм, тайнственост и нетрадиционност.

Лъв

Родените под знака на зодия Лъв, обичат и умеят да очароват. С тези качества са надарени всички Лъвове, без значение от тяхната осанка. По натура те са великодушни, лоялни, деликатни и тъкмо с това съумяват да привлекат близките към себе си. В компанията на Лъва се чувстваш предпазен.

Представителите на тази зодия си имат и негативни качества. По пътя към триумфа те мачкат всички свои съперници и противници, държат се като хищници и постоянно си разрешават да бъдат груби. Всичко се дължи на обстоятелството, че Лъвовете са привикнали да бъдат водачи и не търпят никаква конкуренция.

Скорпион

Привлекателността на представителите на този знак се крие в мистериозния им взор, който може да покори всеки. Скорпионите умишлено упражняват психическо въздействие върху близките и ловко манипулират хората. Дамите, родени под този знак, обичат мъждете да провеждат същински лов за тях. Интересното е, че победител не е най-силният, а този, показал най-голяма креативност. Обикновено точно за него по-късно се омъжват.

Стрелец

На външен тип Стрелците не са изключително привлекателни, само че са надарени с огромна душевна хубост. В тяхната компания в никакъв случай няма да ви е скучно, а връзките с тях са като странствуване, изпълнено с куп завършения. Те умеят да забавляват приятелите си. Стрелците всеки ден са разнообразни - през днешния ден са жизнерадостни и радостни, на следващия ден - тайнствени и замислени. Всички тези душевни положения притеглят като магнит представителите на противоположния пол.

Козирог

Очарованието на Козирога се дължи на силата и прямотата му. А с решителността си притегля към себе си разнообразни хора, най-много такива със слаб дух. Амбициите му са ориентирани първо към кариерата, а чак по-късно към персоналния живот. Той насочва своите вълшебен качества към противоположния пол с една единствена цел - лично благоденствие и комфорт.

Водолей

Водолеите са надарени освен с външна, само че и с вътрешна хубост. Енергията, която излъчват, като че ли излъчва светлина. Вероятно поради това представителите на този зодиакален знак имат доста другари. Водолеите не могат да се похвалят с идеална фигура, само че това по никакъв метод не се отразява на тяхната известност. Именно минусите им кара близките да желаят да поддържат връзка с тях. А те постоянно са отворени за разговор.

Риби

Хората от този зодиакален знак са известни с естествената си хубост. Но и са доста студени. Те са замечтани особи, непрестанно витаят в облаците и мнозина мечтаят да ги разгадаят и покорят. Не всички обаче съумяват,пише jenata.blitz.bg. А да разтопят студените Риби съумяват малко на брой. Онези, които са съумели, са получили в подмяна обич и топлота. Рибите имат прелестен усет, а дрешникът им изобилства от стилни и елегантни движимости.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР