Всеки чака своя щастлив час, а кога ще дойде, звездите

...
Всеки чака своя щастлив час, а кога ще дойде, звездите
Коментари Харесай

Възраст, на която ще срещнете любовта, според зодията ви

Всеки чака своя благополучен час, а по кое време ще пристигна, звездите ще кажат. Любовта идва, когато сте подготвени за нея

Представителите на някои зодии дочакват любовта и се срещат с половинките си напълно млади. На други това се случва, когато са доста по-възрастни, или едвам в зрелите им години идва осъзнаването, че най-хубавият им другар е този, който са чакали толкоз дълго.

Затова, в случай че към момента не сте срещнали любовта на живота си, може би просто би трябвало да изчакате още малко!

Овен

Овните срещат половинката си на към 21 години, когато са задоволително зрели, само че към момента търсят себе си. Това е сериозен миг, в който можете да видите Овните такива, каквито са. Представителите на този знак в никакъв случай не крият същинската си същина.

Но с цел да ги опознаете по-добре, целесъобразно е да поддържате връзка с тях в естествената им среда (партита, занимания, забавления). Това е интервал на приятност от живота и те ще бъдат подготвени за сериозна връзка, когато навършат 30 години.

Телец

Телецът може да срещне своя специфичен човек на 16 години. Очевидно тя е още прекомерно млада, само че в самата й младост има нещо привлекателно и сантиментално. Телецът най-вероятно не знае дали тази връзка ще докара до някъде, само че на тази възраст, когато целият живот е цялостна тайнственост и приятелите са главната част от него, за тях е доста значимо да имат сродна душа, която изцяло дава отговор на тази фаза от живота им.

Близнаци

Близнаците могат да срещнат своя сърдечен другар, когато са на към 19 години. Най-вероятно, обаче ще решат да се свържат със своята сродна душа след няколко години. Това може да се случи в университета или на среща с другари, само че несъмнено ще има нещо особено в този човек.

Те ще си съответстват в доста аспекти и ще се усещат по този начин като че ли се познават от епохи. Близнаците нормално не се впускат незабавно в сериозна връзка (особено на толкоз млада възраст), само че даже в случай че евентуалният сътрудник изчезне за няколко години, те постоянно ще го помнят, до момента в който не се срещнат още веднъж на по-зряла възраст.

Рак

Раците мечтаят за същинска обич от ранна детска възраст. Затова не е изненадващо, в случай че срещнат половинката си едвам на 15 години. За тях идеалната връзка е изпълнена с обич и почитание. Те са зрели и в същото време наивни. Раците могат да се държат за ръце и да споделят почтени целувки, до момента в който приказват за неща, които са сложни даже за два пъти по-възрастните от тях. А за Раците това е елементарно и естествено.

Лъв

Лъвовете ненавиждат да влизат в сериозна връзка, до момента в който не решат какво желаят от живота преди всичко. Следователно, изборът на сътрудник лишава несъмнено време, към което се прибавя и такова за размисъл дали изборът им е добър.

Така че Лъвовете срещат сродната си душа приблизително когато са на към 25. По това време те знаят какво желаят да реализират в живота и са на път към славата . В същото време във връзка с любовните усеща те изпитват същото като младежите. Възрастта не играе огромна роля за Лъвовете, стига да могат да настояват, че са се възползвали от всяка опция в живота.

Дева

Девите са чували за това, че има сродни души от хора, които са намерили своя лична, само че им е мъчно да си показват нещо сходно. Колкото и да се пробват (или да не се опитват), те не съумяват да основат нужната връзка с човек, който би бил всичко за тях.
Те са изключение от правилото: те не би трябвало да се влюбват, с цел да намерят идеалната половинка. Девите изпълват живота си с другари и познати, надявайки се, че най-малко някой ще им пасне за ролята на втората половинка.

Везни

Везните срещат ориста си в сложна възраст – на 20 години, когато към този момент не са младежи, само че към момента не са и същински възрастни. В живота им има доста несъответствия, които водят до вглъбяване в себе си в търсене на отговори.

За Везните най-хубавият избор би бил най-хубавият им другар, с който могат да приказват с часове, и който ще ги накара да не помнят за проблемите за известно време. Дори незабавно да не се случи нещо сред тях, Везните отново ще са признателни, че има някой, който да им пасне толкоз хармонично, че да е в положение даже да им чете мислите.

Скорпион

Скорпионите могат да срещнат любовта още на 12 години. Като деца сигурно не знаят какво да вършат с подобен изблик на страсти. Те евентуално ще скрият тези толкоз мощни усеща в толкоз млада възраст, само че все пак ще се радват и ще се вълнуват.

Сродната душа на Скорпиона е някой, с който към този момент са прекарали безчет летни ваканции и за който непрекъснато мислят, когато го няма. За разлика от други връзки, тези постоянно им наподобяват нови и свежи.

Стрелец

Стрелците обичат да бъдат свободни и самостоятелни, тъй че тяхната сърдечна половинка ще ги откри не по-рано от 28 години. Те даже не желаят да мислят за сериозна връзка преди тази възраст. За тях е мъчно да признаят, че откакто се появи, втората им половина няма да отиде на никое място, изключително в случай че изпитват такива усеща за първи път.

Но дайте им време и ще се учудите какъв брой бързо привикват със стабилната връзка. В същото време Стрелецът към момента ще се нуждае от лично пространство и доста свободно време, само че сътрудникът им към този момент ще знае и схваща това.

Козирог

Козирозите имат свои лични показа за сродните души. Често даже се смеят на това разбиране, което им се коства детско. Козирозите се стремят към същински, зрели взаимоотношения. Най-често Козирозите срещат обичания, когато са над 30 години.

До този миг те съумяват да се научат да чакат и одобряват изненади от живота. Затова, когато половинката най-сетне се появи, те са душевен готови за сериозна връзка, откакто се уверят, че си заслужава времето.

Водолей

Водолеите нормално не се влюбват в ранна възраст, само че основават връзки, които са по-дълбоки от любовта. Водолеите постоянно имат възприятието, че хората не ги схващат, тъй че несъмнено ще се нуждаят от някой, който е подготвен да ги изслуша и обича, без значение от всичко.

Имат потребност от сродна душа, с която да приказват цяла нощ, което ще ги направи още по-силни другари. Нуждаят се от солидна основа за взаимоотношения, тъй че сътрудникът ще би трябвало да завоюва доверието им за дълго време.

Риби

Рибите скрито мечтаят за сродна душа и постоянно се влюбват на 17 години, когато всичко в близост е изключително значимо. Когато Рибите описват сантименталната история на своята съдбовна среща, тя звучи като приказка. Сродната душа на Рибите отваря нова и вълнуваща глава в историята на живота им.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР