Всеки би искал да спечели (някакви) пари от лотарията -

...
Всеки би искал да спечели (някакви) пари от лотарията -
Коментари Харесай

Две американки спечелиха за кратко време от лотарията 2 пъти, и то какви суми

Всеки би желал да завоюва (някакви) пари от лотарията - и колкото повече, толкоз по-добре. Но пък знаем и известния израз, който използваме когато нещо може да се случи извънредно рядко - " колкото огромна облага от лотарията ". Обаче в Съединени американски щати в последно време две дами имаха извънреден шанс, най-малко във финансово отношение. Ето по какъв начин се е случило това.

В Съединени американски щати 70-годишна жена, спечелила 100 хиляди $ от
лотарията, решила да отпразнува шанса си, като си купи нови билети - и по този начин тя забогатяла с още 300 хиляди $. Това оповестява Insider, описвайки случая за небивалия шанс на американката, и то единствено в границите на един ден.

Американката, поискала анонимност, си купила билет от така наречен мигновена
лотария от една бензиностанция, изтрила защитния пласт и схванала, че е спечелила. " Най-добрата ми другарка беше първият човек, на който споделих за облагата от 100 000 $, и тя пристигна с мен до централата на лотарийната компания, с цел да си получа парите от облагата ", споделя дамата.

На връщане късметлийката взема решение да отпразнува облагата си, като купи още три билета от бензиностанция (не се прецизира дали е от същата или друга бензиностанция).

Жената едвам повярвала на очите си, когато откакто изтрила защитния пласт на един от билетите схванала, че още веднъж е спечелила - още 300 хиляди $. Така късметлииката и приятелката й още веднъж се отправили към централата на лотарийната компания, за приемане на още 300 000, към първите 100 000, в границите на същия ден.

" Двойната " късметлийка споделила, че възнамерява да задели извоюваните от
лотарията пари за пенсия.

Жителка на американския щат Северна Каролина завоюва два пъти джакпота от
лотарията за две години и получи много огромни облаги. Това оповестява осведомителната организация UPI.

И по този начин, Барбара Галат решила да играе на
лотария и купила лотариен билет от бензиностанция в Роли. След тегленето на числата от лотарията, се оказва че билетът на дамата е със съвпадащи 5 цифри, и по този начин американката е блъснала джакпот в размер на 368 500 $. Жената отишла в централата на лотарията, с цел да получи " огромната премия ".

А в лотарийната компания открили, че въпросната жена към този момент е идвала при тях, и то наскоро - през 2021 година, с цел да си получи друга крупна облага. Тогава тя е била спечелила от
лотарията сума в размер на 824 100 $. Което значи, че тази " двойна " късметлийка - в границите на по-малко от две години - печели 2 крупни суми от лотарията, на обща стойност близо 1,2 милиона $.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР