Всеки би искал да има хармонична връзка и безпроблемно общуване

...
Всеки би искал да има хармонична връзка и безпроблемно общуване
Коментари Харесай

Зодиите, които ще имат любовни проблеми през януари

Всеки би желал да има хармонична връзка и безпроблемно другарство с половинката си. За страдание, това не всеки път е толкоз елементарно. Понякога, колкото и старания да поставяме, нещата просто не се получават. Това е по този начин, тъй като с изключение на от нас самите взаимоотношенията ни значително зависят и от разположението на планетите.

Ето кои са зодиите, които се обрисува да имат любовни проблеми през януари.

Рак

Дебнат ви съществени проблеми в любовния живот. През януари ще усетите безпокойствие във връзка с връзката си, което ще ви накара да стигнете до крайности. Вероятно ще се опитате да накарате половинката ви да ревнува. Бъдете деликатни, тъй като по този метод има по-голяма възможност да влошите обстановката, в сравнение с да я подобрите. Вие се отдавате бързо на връзката и изразявате прекомерно свободно възприятията си, по тази причина има възможност в даден миг да се почувствате предадени.

Възможно е да ви забият „ нож в гърба “, в миг, когато минимум очаквате.

Вие сте склонни да вършиме подиуми, имате доста променливи настроения и се държите собственически. Това може да раздразни толкоз съществено колегата ви, че той да ви сложи ултиматум.

Ако не сте фамилни ще усетите мощна потребност да бъдете обичани и ще се впуснете в търсене на подобаващ човек. Очертава са да отидете на голям брой срещи, само че през месец януари те няма да бъдат увенчани с триумф.

Духовният ви живот ще бъде разтресен радикално. Катаклизмите, които ще преживеете в любовта през януари, ще оставят дългогодишен отпечатък в съзнанието ви. Но не се отчайвайте! През втората половина на годината звездите вещаят триумф в любовта.

Стрелец

 Любовни проблеми

Стрелецът обича доста мощно и безрезервно, само че държанието ви през месец януари ще изнерви колегата. Вие като че ли още сте на празнична вълна и постоянно пренебрегвате връзката си за сметка на обществения си живот. Ще бъдете извънредно дейни и е много евентуално даже да не забележите наранените усеща на половинката си. Това може да докара до сериозен спор, тъй че е добре да бъдете внимателни и да покажете обич и угриженост.

Вие сте доста непоследователни и бързо сменяте настроенията си без забележима причина. Това може да попречи на любовните взаимоотношения. Бъдете по търпеливи и се пробвайте да разберете, че не всички хора са като вас и могат елементарно да ви схванат.

Тези, които не са във връзка, ще бъдат склонни да се впуснат в разнообразни случки. Възможно е да срещнете бъдещата си половинка през януари, само че е значимо малко да забавите темпото. Покажете достолепията на характера си и макар компликациите, не позволявайте на любовта да си отиде.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР