Всеки българин, който в продължение на години гледа, как му

...
Всеки българин, който в продължение на години гледа, как му
Коментари Харесай

Дайнов: Предател е всеки българин, който гледа как му изсичат горите, но не прави нищо

Всеки българин, който в продължение на години гледа, по какъв начин му изсичат горите/крадат водата, и който знае, че най-после ще остане без вода, само че от самото начало не прави нищо, а като най-после остане без вода и продължава да не прави нищо и даже не се оплаква - всеки подобен не ми е съотечественик. Той е изменник. Той ме излага, в обществената мрежа фейсбук.
И е, скърбя, някакъв примат, комуто няма да оказа помощ, колкото и да ми въпие. Ама децата, но работата... Да беше застанал против мутрите отрано, байно.
Робите да си робуват. Не ме интересуват. Аз с плебеи нямам работа ", написа още той.
 Има ли заплаха от воден режим по Черноморието? Има ли заплаха от воден режим по Черноморието?
Водата в язовир " Камчия ", който доставя Бургаска област и част от Варна, ще стигне за една година, даже и да няма задоволително превалявания. В...
Припомняме, че по думите на Тома Белев дърводобивът у нас застрашително пораства. Едва към 6% от горите ни са над 100 години и в действителност тъкмо те са подложени сега на разнообразни типове сеч. Според Тома Белев, на процедура хората не знаят какво се случва с горите ни. Защо се оголват цели скатове с вековни гори, без всевъзможен публичен надзор, пита той.
Незаменим контейнер за биологично многообразие, старите букови гори имат способността да задържат водата от дъждовете и снеговете, и да я вкарват под почвата – изяснява Тома Белев. – Когато гората е по-млада, това асимилиране е доста по-лошо, подпочвените води не се зареждат и стартират да пресъхват. По планините ще видите доста пресъхнали чешми точно поради изсичането на гората в техните водосбори.
При всички положения се постанова преразглеждане на тактиката за прилагане на водите като цяло в България, тъй като както го имаме това благосъстояние от питейни води, по този начин може скоро да се окажем една страна с доста безпаричен воден запас, регистрира от своя страна радиестезиста Иван Тодоров.
" От 6-7 милиарда хора на Земята, над 2 милиарда от тях нямат достъп до питейна, чиста вода. Може би не са толкоз далечни дните, когато за водата ще се водят войни. Това е тъжната истина и не се ли научим в този момент да ценим водата и да възвръщаме този запас, ние сами ще си начертаем нелекото бъдеще ", разкри той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР