Всека една от зодиите се справя с чувствата си по

...
Всека една от зодиите се справя с чувствата си по
Коментари Харесай

Нищо по-лесно от нова връзка: Тези 5 зодии се влюбват със скоростта на светлината!

Всека една от зодиите се оправя с възприятията си по друг метод. Тяхното държание във връзка също е друго. До връзка влизат също... друго.

Кои са петте зодии, които се впускат във връзка най-лесно, съвсем със скоростта на светлината? 

1. Дева

Те са едни от най-интелигентните хора в зодиака. Биха пробвали да отстранят всевъзможни страсти, с цел да оценят всяка обстановка, както би трябвало - да я обмислят и претеглят. Но в любовта са изцяло безсилни. Техният разсъдък просто няма мощ пред емблематичната им пристрастеност.

2. Везни

Представителите на зодията се влюбват безпределно елементарно и влизат във връзка още по-лесно. Това обаче се дължи на обстоятелството, че чакат прекалено много от връзката. Лесно обаче биха се и разочаровали и прекратили всевъзможни връзки.

3. Водолей

Водолеите сигурно са най-непредвидимите и постоянно взимат спонтанни решения. Това важи и за връзките. Може през днешния ден да са щастливи във връзка, а на следващия ден да я прекратят. Ден по-късно биха били подготвени да живеят с различен човек.

4. Овен

Овните обичат тръпката и ненавиждат скуката. Затова скачат от връзка във връзка без да им мигне изключително окото. Често им се случва да съжаляват и да се обръщат обезверено обратно в предишното.

5. Стрелец

Стрелците рядко са удовлетворени от каквото и да било. Въпреки това елементарно се впечатляват, а и пъклен доста ненавиждат да са сами. Тези три характерности ги вършат такива, каквито са - влюбчиви и решителни.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР