Все повече се усеща, че Холивуд принадлежи към друга ера.

...
Все повече се усеща, че Холивуд принадлежи към друга ера.
Коментари Харесай

Новата визия на Бенедикт Къмбърбач блесна на корицата на Vanity fair

Все повече се усеща, че Холивуд принадлежи към друга епоха. Модните списания и звездите, за които те пишат, бяха на висота и се радваха на взаимна синергия, а всеки месец читателите чакаха новите корици с новите четива, с цел да си сверят часовника и да научат най-важното от света на киното и модата.

Но към този момент не!

Entertainment Weekly разгласи, че ще прекрати печатното си издание, а в Холивуд никоя звезда не е по-голяма от франчайза, в който взе участие. Така че Холивуд, който търгува със звездната популярност на филмовите звезди, губи от ден на ден качеството си.

Последната бомба избухна в понеделник, откакто излязоха годишните корици на Vanity Fair, най-поразителната от които е с ядосания Бенедикт Къмбърбач, излизащ изцяло облечен от гореща баня в компанията на лебеди. В поредност от 8 корици за 2022 година, в която вземат участие артисти като Андрю Гарфийлд, Идрис Елба и Пенелопе Крус, Къмбърбач се откроява.

Гарфийлд е сниман в шантаво неоново розово, провесен над Холивуд на строителен кран, а Кристен Стюарт преглежда града от върха на трамплин за басейн. Бляскавият Бенедикт стои в изтънчено обзаведена стая от имение в жанр Пембърли и се взира предизвикателно в обектива, до момента в който четири лебеда изскачат от златна вана.

Какво значи посланието на тази корица?

Забележително е, че за разлика от заобикалящата го среда, Къмбърбач е облечен в съвременни екшън панталони, до момента в който в старинната стая има намек за драма – малко натрошено дърво от рамките на вратите, пяна, разлята вода... И във всичко това има толкоз доста символика!

Продължава на другата страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР